Άστατος ο καιρός με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες – Δείτε την αναλυτική πρόβλεψη!

Άστατος ο καιρός με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες – Δείτε την αναλυτική πρόβλεψη!
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένουμε στο μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής, ανατολικής και νότιας Ελλάδας το Σάββατο 11 Μαρτίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές οι οποίες έως το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε ορεινές ηπειρωτικές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 και τοπικά 13 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 15 στη βόρεια Ελλάδα, 4 έως 15 και τοπικά 16 στη δυτική Ελλάδα, 5 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από 6 έως 14 και τοπικά 15 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια έως 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Διαβάστε παρακάτω...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις, ενώ θα σημειωθούν σποραδικές βροχοπτώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια έως 4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική αναμένουνε νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια έως 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σοβαρό τροχαίο για διάσημη και έγκυο τραγουδίστρια

«Βρήκαμε τον καρκίνο σε πολύ αρχικό στάδιο και…» – Αποκάλυψη σοκ γνωστής Ελληνίδας

Έσκασε τώρα ! Το τραγικό λάθος με τον «δολοφονημένο ταξιτζή» – δεν ήταν νεκρός απλά …