Άσχημα νέα της τελευταίας στιγμής! Η ΕΜΥ προειδοποιεί για τρομερή κακοκαιρία το Πάσχα! Πριν κανονίσεις οτιδήποτε ενημερώσου!

Άσχημα νέα της τελευταίας στιγμής! Η ΕΜΥ προειδοποιεί για τρομερή κακοκαιρία το Πάσχα! Πριν κανονίσεις οτιδήποτε ενημερώσου!
Είμαι σίγουρη πως δεν είστε λίγοι εκεί έξω που ψάχνετε από τώρα τι θα κάνετε το Πάσχα. Έχετε πάει σε πρακτορεία, ψάχνετε φθηνά εισιτήρια για εξορμήσεις και οι γυναίκες αναρωτιέστε τι ρούχα θα πάρετε μαζί σας. Υποθετικά επειδή είναι και Άνοιξη θα κάνει καλό καιρό.

Υποθετικά όμως! Το Youweekly.gr δεν θέλει να απογοητευτείς τελευταία στιγμή και σου δίνει από τώρα τις προγνώσεις του καιρού και για είσαι προετοιμασμένος. Συνέχεια παρακάτω...

Συγκεκριμένα την Μεγάλη Εβδομάδα αλλά και την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα άστατος με καταιγίδες ακόμη και χιονοπτώσεις, κυρίως στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Οι θερμοκρασίες θα είναι αρκετά χαμηλές οπότε καλύτερα αντί για αέρινα μπλουζάκια να πάρετε μπουφάν και σκουφί όπου και αν επιλέξετε να πάτε. Ο καιρός που θα έχουμε στο πασχαλινό τραπέζι πιο πολύ χειμώνα θα θυμίζει παρά άνοιξη. Καλύτερα να κλείσεις σε καμιά Αράχωβα παρά σε νησί. Πάρε μπουφάν ντύσου ζεστά και φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος για όλα!

Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Φρίκη στο Ηράκλειο: Βίασε την 8χρονη εγγονή του και ομολόγησε – Σοκάρουν οι περιγραφές της μικρής!

Νέα τραγωδία συγκλονίζει το πανελλήνιο: Νεκρά δύο παιδιά σε σφοδρό τροχαίο! (Photo & Video)

Έσκασε βόμβα: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου στον Γέρακα!