Το θρίλερ της εξαφάνισης του 4χρονου Φοίβου και του δολοφόνου πατέρα του, Τζέιμς Κλοντ Λέσι, καλά κρατεί. Οι αστυνομικοί που παίρνουν μέρος στις έρευνες, όπως αναφέρει το newsbomb, διαπιστώνουν πως καθημερινά ανοίγουν όλο και περισσότερα στόματα που αρχικά έμεναν κλειστά.
Σημαντικές μαρτυρίες έφτασαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και το βράδυ της Παρασκευής (22/01.

Σημαντικοί μάρτυρες επέμεναν ότι τις πρώτες μέρες μετά τη δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη και την αρπαγή του 4χρονου παιδιού τους Φοίβου, ο Λέσι είχε βρει καταφύγιο σε γνωστό του πρόσωπο στην περιοχή των Μεγάρων.

Δείτε ακόμη: Ραγδαίες εξελίξεις: Σημάδια ζωής από τον συζυγοκτόνο και τον μικρό Φοίβο! Ποιοι τους είδαν και που; (VIDEOS)

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου ο παππούς του 4χρονου Φοίβου συναντήθηκε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος . Ο Λάμπης Μαυρομάτης ζήτησε από τον υπουργό να εξετάσει αν υπήρξαν παραλείψεις από την πλευρά των Αρχών το πρώτο διάστημα των ερευνών και να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο στον εντοπισμό του Φοίβου. Ο Υπουργός τον διαβεβαίωσε πως στις έρευνες συμμετέχουν πλέον εξειδικευμένοι αξιωματικοί στις αρπαγές ανηλίκων.

fl1218Τα οικογενειακά εγκλήματα που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο! Τους στέρησαν την ζωή οι δικοί τους άνθρωποι… (VIDEOS)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάλος με το γράμμα του 11χρονου που αυτοκτόνησε- Το σχολείο ευθύνεται για τον θάνατό του

loading...