Αυτός είναι ο άντρας που εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου; - Δείτε την φωτογραφία του υπόπτου!

Αυτός είναι ο άντρας που εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου; - Δείτε την φωτογραφία του υπόπτου!
«Τον ‘βασανίσαμε’ να μας πει αν έχει σχέση με την δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώου. Εγώ (συνήγορος) και ο τεχνικός σύμβουλος, ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας τον είδαμε πολλές φορές και τον πιέσαμε ιδιαίτερα σε αυτό το πλαίσιο, μετά τις επισημάνσεις των αστυνομικών ότι είχε προχωρήσει σε μία ‘ασυνάρτητη ομολογία’. Δεν μας είπε κάτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με την δολοφονία. Αν μιλήσει κάποιος μαζί του θα καταλάβει ότι δεν είναι ικανός για κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον για ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα», δηλώνει εμφατικά ο δικηγόρος του 30χρονου Εμ. Κ., κ. Δημήτρης Ράπτης, απαντώντας στις αναφορές των αστυνομικών, πως ο πελάτης του είχε μιλήσει για ένα ακόμη… ηλικιωμένο θύμα σε υπόγειο!

Ο 30χρονος, είχε δώσει μία «ασαφή» ομολογία με τεράστια κενά σχετικά με την εμπλοκή του στην άγρια δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτη. «Είχα επιτεθεί και σε κάποια άλλη, ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν σε υπόγειο αλλά δεν θυμάμαι που. Είχα κατέβει μία ράμπα αλλά δεν ξέρω πότε» είχε πει στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο 30χρονος κατά τη διάρκεια της τριήμερης ανάκρισης του.

Παρά τις συνεχείς ερωτήσεις τους δεν έφθαναν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς οι επόμενες περιγραφές για τον τόπο και τις συνθήκες αυτής της «άγνωστης» επίθεσης, δεν ταίριαζαν με το σκηνικό του αιματοκυλίσματος στο κλιμακοστάσιο του υπόγειου γκαράζ, όπου δολοφονήθηκε η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτη.

Αυτή η «ομολογία» ήταν… αίολη, δεν συνδυαζόταν με εργαστηριακές ταυτοποιήσειςκαι προανακριτικά στοιχεία, οπότε προσθέτοντας την αλλοπρόσαλλη προσωπικότητα του νεαρού, δεν θα μπορούσε να σταθεί σε καμία δικαστική αίθουσα από μόνη της.

Βέβαια παρά τα αρνητικά αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, για την σύνδεση του 30χρονου «δράκου» του Αμαρουσίου με το έγκλημα της 69χρονης, οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει ακόμη την συμμετοχή του σε αυτό.

H «αναπαράσταση»


Γι αυτόν τον λόγο μετά της «παράξενες» αναφορές του οι αστυνομικοί είχαν προβεί και σε μία «αναπαράσταση», μεταφέροντας στον χώρο του εγκλήματος, τον 30χρονο «δράκο» του Αμαρουσίου. Με ιδιότυπες πρακτικές αναπαράστασης τον άφησαν να κινηθεί στον χώρο, χωρίς όμως να μπορεί να προσανατολιστεί. Έμοιαζε να ήταν άγνωστος σε αυτόν, ενώ δεν εμφάνισε ψυχολογικές μεταπτώσεις, παράξενη συμπεριφορά ή εκνευρισμό που να αναδεικνύει παρουσία του στο χώρο και εμπλοκή του στο έγκλημα.



Ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Ράπτης αμφισβητεί ακόμη και τον όρο του βιαστή, υποστηρίζοντας: «Ένας βιαστής δεν θα βιάσει σε υπόγεια διάβαση και σε κοινή θέα. Θα έβρισκε από την αρχή έναν κλειστό χώρο για να το κάνει. Η πρώτη απόπειρα του πελάτη μου καταγράφηκε στις 19 Απριλίου, στις 21 Απριλίου προσδιορίζεται το άγριο έγκλημα της άτυχης γυναίκας. Αν είχε κάνει ο πελάτης μου τέτοιο έγκλημα στη συνέχεια θα προχωρούσε σε πέντε ακόμη απόπειρες βιασμού; Από τη στιγμή που θεωρητικά του είχε ‘βγει’ μία επίθεση σε κλειστό χώρο θα συνέχιζε σε ανοιχτούς;».

Ο 30χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ενώ αναμένεται η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θλίψη, πόνος και ένα τεράστιο γιατί! Ανατριχιαστικές εικόνες από την κηδεία της Νίκης Νικολοπούλου! Τραγικές φιγούρες οι γονείς της… (PHOTOS)



Ανατριχίλα: Η τραγική μάνα ξεσπάει μέσω facebook και ραγίζει καρδιές!



«Κάποιες φορές μας … «! Αγωνία για την Μυρτώ που κακοποιήθηκε στα βράχια της Πάρου