Αυτός είναι ο άνδρας που επιχείρησε να ληστέψει το σούπερ μάρκετ στο Καματερό! Κρατούσε όμηρους γυναίκες και παιδιά

Αυτός είναι ο άνδρας που επιχείρησε να ληστέψει το σούπερ μάρκετ στο Καματερό! Κρατούσε όμηρους γυναίκες και παιδιά
Τελικά ο 39χρονος δράστης αποδείχθηκε τακτικός «πελάτης» του σούπερ μάρκετ στο Καματερό, το οποίο επιχείρησε να ληστέψει, κρατώντας όμηρο ως ασπίδα.

Όπως αποδείχθηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, ο άνδρας που προκάλεσε πανικό στο Καματερό το απόγευμα του Σαββάτου είχε ληστέψει άλλες δύο φορές, στο πρόσφατο παρελθόν το ίδιο σούπερ μάρκετ, με λεία μικρό χρηματικό ποσό από τα ταμεία. Διαβάστε παρακάτω...



Κάτι ανάλογο επιχείρησε να κάνει και αυτή τη φορά ο 39χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο, έχοντας υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς τραυματίστηκε από τα αστυνομικά πυρά. Ομως, την τρίτη φορά οι υπάλληλοι πάτησαν το «κουμπί πανικού» και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία έφτασε εκεί γρήγορα.

Πάνω στον πανικό του ο 39χρονος χρησιμοποίησε μία υπάλληλο ως «ασπίδα» κρατώντας την μπροστά του, ενώ τη σημάδευε με το όπλο στο κεφάλι, και μόνο από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα. Η υπάλληλος κατάφερε να ξεφύγει από τον δράστη και οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό: Πυροβόλησαν τον δράση οι Αστυνομικοί ενώ κρατούσε όμηρο γυναίκα!

Θρίλερ στο Καματερό: Ομηρία σε σούπερ μάρκετ από ένοπλη ληστεία! Κρατούνται όμηροι μικρά παιδιά!

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί πατέρας και κόρη σε τροχαίο!