Νέα βόμβα για ελληνική εταιρεία σούπερ μάρκετ!

Νέα βόμβα για ελληνική εταιρεία σούπερ μάρκετ!
Σύμφωνα με το capital.gr, η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα «Μασούτης» με πάνω από 200 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, βρίσκεται στο «ραντάρ» του ολλανδοβελγικού ομίλου Ahold - Delhaize, ο οποίος έχει παρουσία στην Ελλάδα μέσω της «ΑΒ Βασιλόπουλος»!

Παράγοντες της αγοράς και τραπεζικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως τα δύο μέρη πραγματοποίησαν πριν από λίγο διάστημα νέο κύκλο επαφών, αντικείμενο των οποίων ήταν η εξαγορά της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας από τον διεθνή όμιλο.

Όπως αναμένετο, οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται από τα εμπλεκόμενα μέρη. Αντιθέτως, η πλευρά της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας διαψεύδει τα περί πώλησης της, αν και παραδέχεται ότι τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον διάφορων παικτών. Αντίστοιχα, πηγές από την ελληνική θυγατρική του διεθνούς ομίλου κάνουν λόγο για λάθος πληροφορίες περί νέου κύκλου επαφών, αποφεύγοντας ωστόσο να μιλήσουν για την «ταμπακέρα», δηλαδή για το αν υπάρχει ενδιαφέρον εξαγοράς της Μασούτης.

Η αγορά πάντως επιμένει πως στην τελευταία συνάντηση (δεν είναι η πρώτη φορά που η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα δέχεται πρόταση εξαγοράς της από τον διεθνή όμιλο την τελευταία διετία) η Ahold - Delhaize φέρεται να προσέφερε 300 - 350 εκατ. ευρώ για την εξαγορά της Μασούτης, με την πλευρά της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας -όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές- να ζητά πολύ περισσότερα.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο ψυχολόγος έδωσε την απάντηση για την κατάσταση της Αρναούτη: «Aν ήταν νορμάλ δεν θα…» (Βίντεο)

Τζίνα Αλιμόνου: Πιο αδύνατη από ποτέ σε σπάνια δημόσια έξοδό της (Photos)

Κι όμως! Η Μενεγάκη είχε νεύρα και ξέσπασε στους συνεργάτες της (Βίντεο)