Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ανακοίνωσε το μεσημέρι ότι…
ανέλαβε την υπεράσπιση του διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής Κωνσταντίνου Μάντζαρη, με στόχο να τον απαλλάξει από κάθε κατηγορία που αντιμετωπίζει στην πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του διάσημου ποινικολόγου: »Ο γεωπόνος και οικογενειάρχης κ. Μάντζαρης Κωνσταντίνος, χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο, κατηγορείται ότι διέπραξε ποινικό αδίκημα εξαιτίας των όσων είδαν τη δημοσιότητα από τα μ.μ.ε. (τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραπτός τύπος, διαδίκτυο) για την υπόθεση του αδικοχαμένου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη…

Η εντολή, την οποία λάβαμε, είναι όχι μόνο να βοηθήσουμε το δικαστήριο να αθωωθεί ο συγκεκριμένος επιστήμων και άνθρωπος, αλλά και να στραφούμε νομικά κατά του οποιουδήποτε μέχρι σήμερα που έχει θίξει την τιμή, την προσωπικότητα και την υπόληψή του»

Ένας χρόνος από την ημέρα που βρέθηκε το πτώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ο θάνατός του ακόμα να διαλευκανθεί

Δείτε ακόμη: Εξοργιστικο! Λόγω bullying αυτοκτόνησε η 15χρονη στο Παλαιό Φάληρο – Διαβάστε τον λόγο…

Δείτε ακόμη: «Γιατί ρε Αφροδίτη»; Το συγκλονιστικό κείμενο μιας παρουσιάστριας- δημοσιογράφου που πρέπει να διαβάσουμε όλοι…Γράφει η Ρομύνα Ξυδά.

newsit

loading...