Δεν θα πιστεύετε τι κάνουν πρώην υπουργοί για extra εισόδημα....

Δεν θα πιστεύετε τι κάνουν πρώην υπουργοί για extra εισόδημα....
​Η κρίση δεν κάνει… διακρίσεις κι έτσι αρκετοί πρώην υπουργοί, πρωτοκλασάτα στελέχη κομμάτων που άλλοτε έλυναν και έδεναν στην πολιτική σκηνή της χώρας, τώρα που έχουν αποχωρήσει νοικιάζουν τις πολυτελέστατες βίλες τους στα ελληνικά νησιά για να βγάλουν ένα extra εισόδημα το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αγοράς, ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Χρήστος Βερελής, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος τον Ιούνιο του 2015 προμηθεύτηκε το ειδικό σήμα του ΕΟΤ για να νοικιάσει τη βίλα του στην Κεφαλονιά.

Το σπίτι είναι χτισμένο τη δεκαετία του ’90 και βρίσκεται στα Σβορωνάτα Λειβαθούς, ακριβώς πάνω από την ξακουστή παραλία του Αϊ Χέλη. Διαθέτει τέσσερα δωμάτια, μεγάλο κήπο με πισίνα, ενώ τα πέτρινα σκαλιά του σπιτιού οδηγούν κατευθείαν στην παραλία.

Ενοικιαστήριο για τους καλοκαιρινούς μήνες έχει βάλει στη βίλα του στην Πάρο και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γ. Ραγκούσης.

Η γνωστή για την υψηλή αισθητική και εξαιρετική αρχιτεκτονική βίλα βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από το γραφικό χωριό Κώστος και 7χλμ. από τη Νάουσα.

Η βίλα Full Moon που στα ελληνικά σημαίνει πανσέληνος, βρίσκεται σε μια έκταση 32 στρεμμάτων και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δέκα άτομα. Έχει πισίνα 18 μέτρων, κήπο με μπάρμπεκιου, γήπεδο τένις και μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου, γυμναστήριο, τραπέζι πινγκ πονγκ, και εξοπλισμό για γιόγκα. Στους ενοικιαστές παρέχεταιακόμα ιδιωτικό σκάφος για να κάνουν θαλάσσια σπορ.

Η βίλα ενοικιάζεται από το 2014 και μέχρι πέρσι το τίμημά της ήταν 2.000 ευρώ την ημέρα.

Τη βίλα του στη Μύκονο νοικιάζει και ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Μ. Λιάπης.

Είναι χτισμένη στην άκρη ενός βράχου, έχει έκταση 223 τ.μ και διαθέτει τεράστια πισίνα. Το λευκό σπίτι με τα γαλάζια παράθυρα συνδυάζει την πέτρα με το ξύλο, εκτείνεται σε δύο ορόφους και έχει πέντε κρεβατοκάμαρες.

Μάλιστα ο κ. Λιάπης πήρε το ειδικό σήμα του ΕΟΤ πέρσι και νοίκιασε τη βίλα του μέσω γερμανικής εταιρείας προς 1.800 ευρώ τη βραδιά.

Τέλος, και ο πρώην τσάρος της Οικονομίας, Γ. Παπακωνσταντίνου, νοικιάζει την πετρόκτιστη βίλα του στη Σέριφο.

Το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή Ράμος, 5χλμ. από το λιμάνι, έχει πέντε υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, ιδιωτική πισίνα και θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Αρχικά ενοικιαζόταν προς 4.000 ευρώ την εβδομάδα, ωστόσο για το καλοκαίρι του 2016 η τιμή του είναι τα 6.616 ευρώ την εβδομάδα.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα μάλιστα Airbnb έχει νοικιαστεί για την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, όλον τον Ιούλιο και εμφανίζεται μη διαθέσιμη για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

star.gr

Δείτε ακόμη: Θα πάθετε σοκ! Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι του Chris Hemsworth!

Δείτε ακόμη: Είδαμε το σπίτι της Μελίνας των Vegas και μείναμε άφωνοι! Η περίεργη συνήθεια και το…υπόγειο με τα τρόφημα!