Δύσκολες ώρες στην φυλακή για τον δολοφόνο της 45χρονης παιδοψυχιάτρου! Δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον

Δύσκολες ώρες στην φυλακή για τον δολοφόνο της 45χρονης παιδοψυχιάτρου! Δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον
Επιθετική συμπεριφορά που προμήνυε ότι μπορεί να προκαλέσει κακό εκδήλωνε ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία με 14 μαχαιριές της 45χρονης παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα, στη Λαμία.

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», ο Μπαλαντίνας έβριζε χυδαία αυτούς που θεωρούσε «αντιπάλους» του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα, του οποίου ήταν ενεργό μέλος κάνοντας περιοδείες σε όλη την Ελλάδα. Εκτός από τις απειλές που εξαπέλυε εναντίον των «ανθελλήνων» και των «Εβραίων» προχωρούσε σε αναρτήσεις που έδειχναν –εκτός ορίων- ψυχολογική ανισορροπία. Σε μία από τις αναρτήσεις του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook στις 23 Δεκεμβρίου 2016 γράφει ότι ετοιμάζει χειρουργείο για να προχωρά σε επεμβάσεις:

«Είχα παραγγείλει ένα χειρουργείο για πολύ λεπτές επεμβάσεις και δύσκολα περιστατικά. Είναι έτοιμο. Να δούμε ποιος θα κάνει χρήση πρώτος αλλά και ποιος θα κάνει την επέμβαση. Δεν είναι να παίζεις με το νυστέρι στα χέρια».

Ο 39χρονος το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε «πόλεμο» με πρωτοκλασάτο στέλεχος του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» με το οποίο στο παρελθόν είχε στενότατες σχέσεις και εμφανιζόταν συχνά μαζί του σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις. Αφορμή για να διαρραγούν οι σχέσεις τους έγινε η ενασχόληση του Μπαλαντίνα με «θεραπευτικά σκευάσματα». Ο 39χρονος έφτανε στο σημείο να αναρτεί στο διαδίκτυο φωτογραφίες των σκευασμάτων διαφημίζοντας ότι θεραπεύουν τον καρκίνο. Στις 7 Ιουλίου 2016 έγραψε:

«Θεραπεία με πικραγγουρια κατά του καρκίνου και κατά της χοληστερίνης». Το διάστημα που καταζητούνταν από την ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου ο Μπαλαντίνας έγραφε σε κατάσταση σύγχυσης στο Facebook ότι ο ομοϊδεάτης του είναι αυτός που ευθύνεται για την καταδίωξή του.

Ο Αρτέμης Σώρρας κρατά αποστάσεις από τον δράστη δηλώνοντας ότι «κερδοσκοπούσε σε βάρος του αγώνα μας». Ο Μπαλαντίνας, πάντως, συμμετείχε σε δεκάδες εκδηλώσεις του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» παραχωρώντας ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συνεντεύξεις προβάλλοντας το επιχείρημα της εξαγοράς του ελληνικού χρέους με τα 600 δις του Σώρρα. Εμφανιζόταν, μάλιστα, για συμπαράσταση σε αίθουσες δικαστηρίων όπου εκδικάζονταν υποθέσεις του Αρτέμη Σώρρα. Στις 30 Οκτωβρίου 2016 ανέβασε στο Facebook φωτογραφία μέσα από την δικαστική αίθουσα γράφοντας:

«Από νωρίς στην πρώτη σειρά. Είδα με τα μάτια μου και άκουσα με τα αφτιά μου ότι τα 600 δις είναι κατατεθειμένα από τον Σώρρα στο όνομα της κυρίαρχης ελληνικής Δημοκρατίας. Και τώρα ανθέλληνες, προδότες βουλευτές και παρατρεχάμενοι έρχεται η σειρά σας». Εντύπωση προκαλεί ότι ακόμα και μετά την αποκάλυψη ότι ο 39χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία της 45χρονης υπάρχουν «ομοϊδεάτες» του δράστη που του συμπαραστέκονται διαδικτυακά με σχόλια όπως «θα δώσουμε 100 δισεκατομμύρια για να μείνει ελεύθερος ο συνέλληνας Χρήστος».

Στον παράξενο κόσμο του φορέα του Αρτέμη Σώρρα είχε εισχωρήσει και η άτυχη Θώμη Κουμπούρα, η οποία είχε συνάψει σχέση με το δράστη. Ο Μπαλαντίνας την επισκεπτόταν συχνά στο σπίτι της στη Λαμία περνώντας αρκετές ώρες μαζί. Αυτό έγινε και το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου 2016, ημέρα κατά την οποία ο 39χρονος δολοφόνησε τη Θώμη Κουμπούρα, η οποία βρέθηκε νεκρή την επόμενη ημέρα από τον αδερφό της.

Χωρίς επαφή με το περιβάλλον


Στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Λαμίας βρίσκεται ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον Ανακριτή για να απολογηθεί.

Πληροφορίες, με βάση το TheToc, αναφέρουν ότι έξι ημέρες μετά το έγκλημα εξακολουθεί να είναι σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης. Πηγή που έχει εικόνα του κρατουμένου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον. Η κατάστασή του δυσχεραίνει την επικοινωνία του με το δικηγόρο του, ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει να σχηματίσει καθαρή εικόνα για τα όσα συνέβησαν και το τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος.

Φωτό: Ευρωκίνηση

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αίθριος καιρός με… χιόνια! Ποιες περιοχές θα ντυθούν στα λευκά και σε ποιες θα επικρατήσει καλοκαιρία;

Επιτέλους! Τέλος το κρυφτούλι για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία από τις διακοπές της με τον Μάκη και τις κόρες της!