Δολοφονία 6χρονου στην Κομοτηνή: Σοκάρει ο ιατροδικαστής: \"Το θύμα πριν δολοφονηθεί βιάστηκε από τον 14χρονο δράστη!\"

Δολοφονία 6χρονου στην Κομοτηνή: Σοκάρει ο ιατροδικαστής: \
Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από το στυγερό έγκλημα στην Κομοτηνή με θύμα ένα αγοράκι 6 ετών και καθ' ομολογία δράστη έναν 14χρονο τσιγγάνο.Το αγοράκι είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή το απόγευμα και το άψυχο σώμα του βρέθηκε χτες το μεσημέρι σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην Κομοτηνή. Από την πρώτη στιγμή του εντοπισμού του, οι αστυνομικοί μιλούσαν για δολοφονία ενώ λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι ένας 14χρονος τσιγγάνος φέρεται να ομολόγησε το φρικτό έγκλημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε και τον βιασμό του 6χρονου, για τον οποίο θα του απαγγελθούν κατηγορίες. Ο 14χρονος φερόμενος ως δράστης που αντιμετωπίζει και εκείνος προβλήματα ακοής όπως το θύμα και στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και πάλι για βιασμό ενηλίκου...

Όπως δήλωσε στο LiveNews ο ιατροδικάστής που πήγε στο σημείο και είδε το νεκρό παιδάκι: "Το παιδί βρέθηκε πίσω ένα θάμνο, στην αυλή ενός εγκατελειμμένου σπιτιού και έκανα αυτοψία εγώ, στο κέντρο της πόλης... Πήγα μαζί με τους αστυνομικούς και τον είδαμε στην αυλή, σκεπασμένο με ένα μπουφάν, δεμένο χειροπόδαρα. Όταν άρχισα να τον εξετάζω, είδα κάποιες εκδορές μπροστά στο πρόσωπο, γύρω από το στόμα... Έβγαλα συμπέρασμα ότι πιθανόν, επειδή δεν υπήρχαν άλλες κακώσεις πουθενά στο σώμα, πιθανόν είναι ασφυκτικός θάνατος. Στο σημείο το έδειξε ο 14χρονος. Είπε ότι αυτός τον σκότωσε. Έχει ομολογήσει. Είναι κωφάλαλος και είναι δύσκολη η επικοινωνία... Δεν έχω ακόμα εκτίμηση αν είναι σεξουαλικό το κίνητρο της δολοφονίας. Αυτό θα το ξέρω αύριο..."

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τραγωδία δίχως τέλος για τα τρία παιδάκια που εγκαταλείφθηκαν στην Πάτρα! Γιατί δεν μπορεί να τα υιοθετήσει κανείς;

Σοκαριστική αποκάλυψη για τον Άκη Τσοχατζόπουλο: «Πεθαίνει σαπίζοντας μέσα στο κελί! Σε άθλια κατάσταση, τα πόδια του αιμορραγούν!»

Θρήνος στην Πάτρα: Οι άγνωστες αλήθειες του φοιτητή και της 40χρονης που αυτοκτόνησαν