Δολοφονία 18χρονης στην Πετρούπολη: Για πρώτη φορά ο πατέρας σπάει την σιωπή του! Οι δικαιολογίες και τα ψέματα... (Βίντεο)

Δολοφονία 18χρονης στην Πετρούπολη: Για πρώτη φορά ο πατέρας σπάει την σιωπή του! Οι δικαιολογίες και τα ψέματα... (Βίντεο)
Μια οικογενειακή τραγωδία, ένα φρικιαστικό έγκλημα και μια άνιση μάχη με τον θάνατο.

Ένας πατέρας - τέρας μεγάλωνε 18 ολόκληρα χρόνια το κοριτσάκι του, την κορούλα του, για να της βάλει στο τέλος φωτιά και να την κάψει. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Τετάρτης, όταν η πυροσβεστική ενημερώθηκε ότι έχει ξεσπάσει πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Κύπρου, 52 στην Πετρούπολη. Όταν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις τους έναν 55χρονο και τη 18χρονη του τους μετέφεραν απευθείας στο νοσοκομείο σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση. διαβάστε παρακάτω...



Κάποια αίματα που βρέθηκαν στο προσωπάκι της 18χρονης στάθηκαν οι αιτία για τις Αρχές να εξετάσει ακόμη περισσότερο το ενδεχόμενο εγκλήματος…

Οι αποκαλύψεις των Αρχών σόκαραν το πανελλήνιο αφού όπως φαίνεται ο πατέρας της, αν μπορεί πλέον κανείς να αποκαλέσει πατέρα έναν τέτοιο άνθρωπο μετά από ένα καυγά αφού ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 18χρονο αγγελούδι αποπειράθηκε να την στραγγαλίσει και να την κάψει ζωντανή...

Κατά την παραμονή της στο νοσοκομείο δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά της και άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από μια γενναία μάχη με τον θάνατο… Ήταν μία αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς το παιδί είχε ανεπανόρθωτες βλάβες, και ήταν ουσιαστικά κλινικά νεκρό.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το κοριτσάκι, η 18χρονη αυτή ψυχούλη κατέληξε τελικά από τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα – δράστη και όχι από την έκθεση στη φωτιά (δείτε εδώ περισσότερα).

Μετά από την τροπή αυτή των πραγμάτων εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 55χρονου «πατέρα». Παράλληλα, ανακρίτρια και εισαγγελέας εξέδωσαν ένταλμα για τη σύλληψη του 55χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ. διαβάστε παρακάτω...



Ο χαμός της 18χρονης κοπέλας άφησε πίσω του θλίψη και αβάσταχτο πόνο... Το αγόρι της Ειρήνης μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τον χαμό της θέλησε να την αποχαιρετήσει με ένα σπαρακτικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. (δείτε εδώ το σπαρακτικό μήνυμα)

Ύστερα από όλα αυτά, ενώ η μητέρα του κοριτσιού είναι ακόμη εξαφανισμένη ο πατέρας, αυτός ο άνθρωπος τέρας, θέλησε να μιλήσει. Να δικαιολογήσει με τον πιο αποτρόπαιο και απαράδεκτο τρόπο τον θάνατο της ψυχούλας που εκείνος έφερε στην ζωή αλλά εκείνος, όπως όλα δείχνουν, αφαίρεσε με τον πιο φρικιαστικό τρόπο.

Το σπίτι έπιασε φωτιά από τσιγάρο. Αυτό υποστήριξε ο 55χρονος πατέρας - τέρας που πλέον του αφαιρέθηκε το σωληνάκι παροχής οξυγόνου και είναι σε θέση να μιλήσει. Οι αστυνομικές αρχές μέσα σε δυο ώρες άκουσαν δυο διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη εκείνο το πρωινό. Η δεύτερη εκδοχή ήταν ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από πρόβλημα στην κουζίνα.

"Σώστε το παιδί μου. Τραυματίστηκε στην φωτιά και η γυναίκα μου έλειπε διακοπές, δεν εγκατέλειψε το σπίτι."

Οι ασυναρτησίες του 55χρονου ανάγκασαν τις αστυνομικές αρχές να του πάρουν και νέα κατάθεση παρουσία της ανακρίτριας.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως αυτός ο άνθρωπος μετά από αυτή την τροπή της υπόθεσης, μετά τον θάνατο της 18χρονης, μιας ψυχούλας που δεν είχε προλάβει να ζήσει τίποτα στην ζωή της, που είχε μεγάλα όνειρα μπροστά της, ακόμη και τώρα δεν θέλει να πει την αλήθεια και κρύβεται πίσω απο δικαιολογίες και ψέματα.



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δραπετσώνα: Άσχημη τροπή για τον 60χρονο που μαχαιρώθηκε από άγνωστο

Εικόνες-φρίκης στον σταθμό του τρένου στο Μενίδι -Τοξικομανείς μοιράζουν τα ναρκωτικά και κάνουν χρήση μπροστά σε περαστικούς

Περιστέρι: Εξελίξεις στην δολοφονία του 41χρονου! Η έκθεση του ιατροδικαστή αποκάλυψε ότι…