Δραματική έκκληση της Αγγελικής Νικολούλη για τη Δώρα Ζέμπερη! Η αποκάλυψη για το πώς έφυγε ο δολοφόνος! (βίντεο)

Δραματική έκκληση της Αγγελικής Νικολούλη για τη Δώρα Ζέμπερη! Η αποκάλυψη για το πώς έφυγε ο δολοφόνος! (βίντεο)

Η Αγγελική Νικολούλη, στην πρεμιέρα της χτεσινής της εκπομπής, ασχολήθηκε με την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη. Δώρα Ζέμπερη: Ο φονιάς κυκλοφορεί ελεύθερος – Αυτό είναι το προφίλ του! (Βίντεο)


Η δημοσιογράφος απηύθυνε δραματική έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό για μάρτυρες, οι οποίοι μπορεί να είδαν κάτι και να φοβούνται να μιλήσουν, να επισκεφτούν την εχεμύθεια της εκπομπής και να δώσουν πληροφορίες.

"Μήπως κάποιος από εσάς έχει βρει κάποια τσάντα, δεν την έχει συνδέσει με το γεγονός, και φοβάται να μιλήσει;" είπε συγκεκριμένα, ενώ εν συνεχεία ο συνεργάτης της εκπομπής αναφέρθηκε στους τρόπους διαφυγής του δράστη αμέσως μετά τη δολοφονία. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:Μήπως κάποιος τον είδε να πηδά από το συρματόπλεγμα και δεν έχει μιλήσει; Διαβάστε παρακάτω...

Ανατριχιάζει η περιγραφή της 85χρονης που τη βασάνισαν οι ληστές με σίδερο: «Μου είπαν…»

Σ' αυτούς τους χώρους μπορεί να υπάρχει ένας μάρτυρας. Αν κάποιος ξέρει κάτι, έχει κάμερα στο χώρο του, έχει βρει μια τσάντα, μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μας! Θα περιμένουμε, ακριβώς γιατί έχουμε χτίσει αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης τόσα χρόνια!" είπε η δημοσιογράφος, η οποία όπως φαίνεται θα αναμειχθεί ενεργά με την υπόθεση. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο: