Δυσάρεστα νέα στην υπόθεση της 28χρονης Ντένιας: Ποια εμπλοκή παρουσιάστηκε;

Δυσάρεστα νέα στην υπόθεση της 28χρονης Ντένιας: Ποια εμπλοκή παρουσιάστηκε;
Δυσάρεστα νέα στην υπόθεση της από την Ζάκυνθο όπου πάσχει από καρκίνο.

Χτες το μεσημέρι η 28χρονη Ντένια, η οποία πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά, θα ταξιδέψει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση! Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε εμπλοκή με το ταξίδι της κοπέλας στη Βοστώνη.

Όπως έγινε γνωστό, αργά χθες το βράδυ υπήρξε εμπλοκή για τη μεταφορά της 28χρονης Ζακυνθινιάς, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί που παρακολουθούσαν όλες αυτές τις ημέρες την υγεία της, δεν έδιναν το «πράσινο φως», ώστε να ταξιδέψει η Ντένια στη Βοστώνη.

Οι προσπάθειές μας έπιασαν τόπο: Η Ντένια Παράσχη θα μεταφερθεί στην Αμερική με πρωθυπουργικό αεροπλάνο!

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ermisnews.gr, η διακομιδή της Ντένιας από το Ωνάσειο σε νοσοκομείο της Βοστώνης έχει εξελιχθεί σε θρίλερ. Μέχρι αργά το βράδυ η 28χρονη βρισκόταν στο Ωνάσειο, ενώ το προγραμματισμένο ραντεβού στο Νοσοκομείο της Βοστώνης είναι για την ερχόμενη Πέμπτη.

Ωστόσο, ενώ είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις ότι η Ντένια θα έφευγε από την Αθήνα χθες το βράδυ, η πτήση αναβλήθηκε με την ελπίδα πάντα ότι θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια. Αιτία ήταν, σύμφωνα πάντα με την τοπική ιστοσελίδα, η άρνηση του θεράποντος ιατρού του Νοσοκομείου να υπογράψει την αεροδιακομιδή στις ΗΠΑ και η συγκατάβαση του Ωνασείου να γίνει η επέμβαση στο καρδιοχειρουργικό κέντρο της Αθήνας.

Πάντως, η ανταπόκριση του κόσμου για την περίπτωση της Ντένιας ήταν τεράστια και μέσα σε ένα πρωί, οι Έλληνες συγκέντρωσαν το ποσό των 70.000 ευρώ περίπου για να μεταφερθεί στη Βοστώνη.

Aπίστευτο! 70.000 ευρώ μάζεψε ο κόσμος σε 2 ημέρες και η Ντένια θα ταξιδέψει από ώρα σε ώρα για Αμερική! Μπράβο σας!

Συγκινητική είναι και η συμπαράσταση των Ελλήνων ομογενών της Αμερικής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δηλώσει την αμέριστη υποστήριξη στην οικογένειά της, ενώ στο πλευρό της Ντένιας βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, συμμετέχοντας στο ταμείο αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί ώστε να...διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr