Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για τον μικρό Μπεν! Η τραγική αποκάλυψη της μάνας του

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για τον μικρό Μπεν! Η τραγική αποκάλυψη της μάνας του
Φόβους ότι ο χειρότερος εφιάλτης για την οικογένεια του μικρού Μπεν Νίνταμ, ο οποίος χάθηκε στην Κω το καλοκαίρι του 1991, μπορεί να επιβεβαιωθεί εκφράζει η μητέρα του Κέρι μετά την ενημέρωση που είχε από την αστυνομία στο Νότιο Γιόρκσαϊρ ότι κλιμάκιό της θα επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να αναζητήσει πληροφορίες για το ενδεχόμενο ο Μπεν να είναι νεκρός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror οι βρετανοί αστυνομικοί θα επιχειρήσουν να εξακριβώσουν την πληροφορία ότι ο μικρός Μπεν ο οποίος τότε ήταν 21 μηνών μπορεί να έπεσε θύμα δυστυχήματος και συγκεκριμένα μπορεί να συνεθλίβη από εκσκαφέα.

Πρόκειται για μια ένα σενάριο που εξετάστηκε και το 2012 όταν ο χειριστής εκσκαφέα Κωνσταντίνος Μπάρκας δήλωσε ότι την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση του παιδιού είχε σκάψει ένα βαθύ χαντάκι, σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από το σημείο στο οποίο χάθηκαν τα ίχνη του.

Τώρα η αστυνομία υποστηρίζει ότι έχει μια επιπλέον πληροφορία από φίλο του Μπάρκα ότι ήταν αυτός που άθελά του σκότωσε το μικρό αγόρι.

«Τώρα είναι διαφορετικά. Είμαι φοβισμένη. Πιστεύω ότι η αστυνομία θα βρει τα κόκαλα του Μπεν. Πιστεύω ότι είναι νεκρός. Δεν έχουν ένα ακριβές σημείο που θα ψάξουν αλλά μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι σίγουροι για την πληροφορία τους. Δεν ψάχνουν πλέον για έναν ζωντανό» δήλωσε στη Daily Mirror η Κέρι Νίνταμ.



Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί θα επικεντρώσουν τις έρευνές τους σε δύο περιοχές όπου πέταξε μπάζα ο Μπάρκας και οι οποίες το 2012 δεν είχαν ερευνηθεί ενδελεχώς.

Ο αγνώστων στοιχείων μάρτυρας φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι είδε τον Μπάρκα, ο οποίος δεν ζει πια καθώς πέθανε από καρκίνο στο στομάχι, «να είναι ιδρωμένος και να τρέμει» μετά τη επιστροφή του από το αστυνομικό τμήμα όπου πήγε να καταθέσει την ημέρα της εξαφάνισης του μικρού Μπεν.

Με βάση αυτή την μαρτυρία οι βρετανοί αστυνομικοί θα εξετάσουν πλέον το ενδεχόμενο αφενός ο Μπάρκας να γνώριζε ότι σκότωσε το παιδί και αφετέρου να υπήρξε μια συνωμοσία ανάμεσά στους φίλους του για να τον προστατεύσουν.

athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βασίλης Καρράς: Σπάει πρώτη φορά τη σιωπή του για τον Παντελή Παντελίδη: «Είχε άγνοια όταν…»

Πόσο κρίμα! Το διαζύγιο λύγισε τον Σάκη Ρουβά

«Η Σταματίνα έκανε μπότοξ, προσθετική και πλαστική στη μύτη για να…»: Ποιος «καρφώνει» δημόσια την Τσιμτσιλή

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι λεπτομέρειες για το look που έκλεψε τις εντυπώσεις – Πόσο κοστίζει και που μπορείς να το βρεις!

Σοκ! Μαζική αποχώρηση από αγαπημένη τηλεοπτική σειρά

Οι γυναικολόγοι, δεν θα σας το πουν ποτέ! Καταστρέφει τους μύκητες, τα βακτήρια και τις οσμές και το έχετε όλες σπίτι σας!