Έφη Ηροδότου: Αυτή σκότωσε τον 17χρονο Αιμίλιο - Το μήνυμα του πατέρα του

Έφη Ηροδότου: Αυτή σκότωσε τον 17χρονο Αιμίλιο - Το μήνυμα του πατέρα του
Ήταν στις 27 Δεκεμβρίου του 2007 όταν ο 17χρονος τότε Αιμίλιος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Λεμεσό.

Εννέα χρόνια μετά από τον άδικο χαμό του παιδιού, η ασυνείδητη οδηγός παραμένει ελεύθερη ενώ η οικογένεια του ψάχνει δικαίωση.Μάλιστα, ακόμη και η Interpol ψάχνει την Έφη Ηροδότου, η οποία παρέσυρε στον θάνατο τον άτυχο Αιμίλιο και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη της. Πριν λίγες ώρες ο πατέρας του έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του γιου του, καθώς δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να ξεπεράσει τον τραγικό χαμό του.

«Όχι, σήμερα δεν θα σου γράψω τίποτε Αιμίλιε, σήμερα θα αφήσω τα λόγια των φίλων σου να περιπλανηθούν, θα αφήσω τη μνήμη σου να τιμηθεί από αυτούς που παίξατε μαζί, από αυτούς που σε θυμούνται εκείνο το τελευταίο σου βράδυ, θα αφήσω τα παιδιά που βρέθηκαν και σήμερα στο καταραμένο σημείο την ίδια ώρα όπως κάθε χρόνο, την ώρα που έφυγες για το μεγάλο ταξίδι».

Το χρονικό του φονικού τροχαίου

Ο 17χρονος Αιμίλιος οδηγεί τη μηχανή του, όταν εκείνη οδηγώντας μεθυσμένη τον παρασύρει τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Στην συνέχεια τον εγκαταλείπει μόνο και αβοήθητο στη μέση του δρόμου. Η οδηγός του οχήματος παραμένει μέχρι σήμερα άφαντη και το όνομα της βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους καταζητούμενους της Interpol.star.gr,tvonenews.com.cy

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Διάλογοι – σοκ του κυκλώματος εκβιαστών: Θα δώσω την κόρη σου στους Πακιστανούς

Μαρτυρία σοκ: Συγγενής του 53χρονου από την Άνδρο που ξεψύχησε στην άσφαλτο τον πέρασε για ζώο

Ξέσπασαν σε λυγμούς μέχρι και οι διασώστες: Κοριτσάκι άνοιξε τα χριστουγεννιάτικα δώρα του, βιάστηκε άγρια και βρέθηκε δίπλα στο νεκρό…!