Τα νέα είναι ευχάριστα υγιέστατη παρά ποτέ επέστρεψε στη Ζάκυνθο το βράδυ της Πέμπτης μετά από την πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία της, η Ντένια Παράσχη.

Έχοντας πλέον ολοκληρώσει τη θεραπευτική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί καθώς και τις απαιτούμενες εξετάσεις που επιβεβαίωσαν ότι η υγεία της εξελίσσεται όλο προς το καλύτερο, βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, των γονιών, συγγενών και φίλων. Στην κυριολεξία στήθηκε, όένα πραγματικό γλέντι, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο σπίτι της δημιούργησε το αδιαχώρητο αφού όλοι ήθελαν να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους και να της ευχηθούν να είναι πάντα σιδερένια και υγιής.

Σύμφωνα με το imerazante, από την υποδοχή δεν έλειψαν και οι καντάδες με τις οποίες την καλωσόρισαν ενώ το γλέντι που ακολούθησε ήταν ανεπανάληπτο. Η Ντένια χαμογελά ξανά, συνεχίζει να ονειρεύεται, να ζει την καθημερινότητά της μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα αναμονής και προσμονής.

Η θεραπευτική αγωγή που ξεκίνησε πριν πέντε περίπου μήνες, ολοκληρώθηκε κανονικά και οι γιατροί φέρονται ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα ο οργανισμός της να έχει ανταποκριθεί άμεσα. Άλλωστε, όπως εξ’ αρχής είχε επισημανθεί, από τη μέχρι σήμερα εμπειρία, η συγκεκριμένη αγωγή έχει καταγράψει επιτυχία όπου και εάν εφαρμόστηκε.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook θέλησε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν και ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας της η 28χρονη. «Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την πορεία της υγείας μου όλο αυτόν τον καιρό. Βρίσκομαι αισίως στον τρίτο κύκλο των χημειοθεραπειών μου και τα μηνύματα που παίρνω από τους γιατρούς είναι πολύ θετικά, κάνοντάς με να αισιοδοξώ. Σας ευχαριστώ πραγματικά για την ευκαιρία που μου δώσατε» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ανακοίνωση του ΟΑΕΔ για το επίδομα ανεργίας! Τι αναφέρει;

Ανατροπή με την Μαρινόπουλος! Τι συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής;

Οι Βρετανοί τουρίστες στη Ζάκυνθο τον πλήρωσαν με 20ευρω. Aυτό που συνέβη μετά όμως σίγουρα δεν το περίμενε!

Τα καλύτερά μας σήμερα

Αυτό είναι το chic and classy φόρεμα της Ευαγγελίας Αραβανή στο ημιτελικό του X Factor- Σε ποιον οίκο ανήκει;

Ο Μαραντίνης ξεσπά για τη Νωαίνα: «Ήταν αψυχολόγητη. Έκανε κακό στο…»

 

 

 

loading...