Έγινε έκρηξη πριν πάρει φωτιά το αυτοκίνητο! Σοκαριστική εξέλιξη στον θάνατο του Τάκη Μαυρίκου!

Έγινε έκρηξη πριν πάρει φωτιά το αυτοκίνητο! Σοκαριστική εξέλιξη στον θάνατο του Τάκη Μαυρίκου!
Ο θόρυβος ακούστηκε πριν η φωτιά γιγαντωθεί, ήταν μερικά δευτερόλεπτα αφότου το θηριώδες αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα της Αττικής Οδού.

Όπως περιγράφει μια γυναίκα που ήταν παρούσα στο περιστατικό ακόμη το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου δεν είχε ζωστεί από τις φλόγες που τελικά τον οδήγησαν στον θάνατο.Η γυναίκα, που μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, είπε πως κινητοποιήθηκε καθώς άκουσε έναν περίεργο θόρυβο, κάτι σαν μικρή έκρηξη, ήταν όπως θόρυβος ενός ελαστικού που σκάει, είπε.Τότε, όπως περιέγραψε, είδε το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου ακινητοποιημένο στην αριστερή λωρίδα.



Όπως είπε η μάρτυρας εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε παρά μια μικρή φλόγα και λόγος καπνός. Τίποτε δεν προμήνυε τη συνέχεια. Μάλιστα οι πρώτοι διερχόμενοι οδηγοί, είπε η γυναίκα, δεν φάνηκε να αντιλαμβάνονται πως κάτι σοβαρό συμβαίνει. Πέρασαν μερικά λεπτά μέχρι κάποιοι οδηγοί να αντιληφθούν τη φλόγα, να σταματήσουν και να σπεύσουν σε βοήθεια του οδηγού.Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας ο θόρυβος ήταν περίεργος, δεν ήταν ούτε θόρυβος σύγκρουσης, ούτε όμως και μεγάλος θόρυβος που να παραπέμπει σε κάποια μεγάλη έκρηξη στο όχημα.

Τι δείχνουν οι κάμερες της Τροχαίας

Τις κάμερες της Τροχαίας και διαχείρισης κυκλοφορίας της Αττικής Οδού εξετάζει η Αστυνομία προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τυλίχθηκε στις φλόγες το όχημα που οδηγούσε ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος με συνέπεια να απανθρακωθεί ζωντανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάμερες έχουν καταγράψει την πορεία του οχήματος που κινείται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα λίγο μετά την έξοδο 9 στο ύψος του Νέου Ηρακλείου. Το όχημα φαίνεται να κινείται ομαλά και ξαφνικά ελαττώνει ταχύτητα και τυλίγεται στις φλόγες. Ο οδηγός προφανώς δεν μπόρεσε να αντιδράσει αν και φαίνεται να έκανε το όχημα στην άκρη ωστόσο δεν πρόλαβε να κατέβει.



Παναγιώτης Μαυρίκος. Ο άνθρωπος που θεωρήθηκε «παιδί- θαύμα» των εκδόσεων, όταν σε νεαρή ηλικία, κατάφερε να εκδώσει πολλές διαφορετικές εφημερίδες και να λάβει σημαντικά χρηματικά ποσά από κρατική διαφήμιση , ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη» και ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση των δημοσιογράφων – εκβιαστών, είναι ο άνθρωπος που, κατά ανεπίσημες εκδοχές της αστυνομίας και πληροφορίες, κάηκε ζωντανός το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα στην Porsche Cayenne της συζύγου του, την ώρα που κινείτο στην Αττική Οδό. Μάλιστα από αστυνομικές πηγές η συζυγος του κατόρθωσε να αναγνωρίσει ότι θύμα είναι ο σύζυγος της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανατροπή ΣΟΚ με τον θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου! Τι διαπιστώθηκε στο μοιραίο αυτοκίνητο; (VIDEO)



«Εν ψυχρώ δολοφονία!» – Σοκάρει το πρωτοσέλιδο της «Ακρόπολης», ιδιοκτησίας του Τάκη Μαυρίκου! Ποιους κατηγορεί ως δολοφόνους;