Έγκλημα στην Κάλυμνο: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την δολοφονία του φοιτητή!

Έγκλημα στην Κάλυμνο: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την δολοφονία του φοιτητή!

Η υπόθεση του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο συγκλονίζει το πανελλήνιο, την ώρα που οι γονείς του αναζητούν τους δράστες ή το δράστη που σκότωσε το παιδί τους και μετέφερε το άψυχο σώμα του στο σημείο που βρέθηκε , έχοντάς τον τοποθετημένο μέσα σε τσουβάλι.


Ο ίδιος ο ιατροδικαστής πάντως, φέρεται να έχει αποφανθεί μετά τη νεκροψία, πως το πτώμα του τραγικού νεαρού, έχει πολλά μεταθανάτια τραύματα που προκλήθηκαν από το σύρσιμο του σε τραχύ έδαφος.

Την εκτίμηση του ιατροδικαστή και των αστυνομικών ότι η σορός μεταφέρθηκε από τον χώρο της άγριας δολοφονίας στο σημείο που βρέθηκε, επιβεβαιώνεται, εκτός από την κατάθεση του ιδιοκτήτη κοντινού ποιμνιοστασίου και όλων όσοι συμμετείχαν σε συνεργεία έρευνας. Διαβάστε παρακάτω...



Πάντως σε λίγη ώρα η σορός του άτυχου φοιτητή πρόκειται να μεταφερθεί στη Ρόδο ώστε να διενεργηθεί από τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας η νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Αποκάλυψη – σοκ: Σε σακί από πατάτες βρέθηκε το πτώμα του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο!

Σύμφωνα με την κατάθεση του 15χρονου μαθητή όπου ήταν ο άνθρωπος που βρήκε τη σορό του άτυχου φοιτητή , στο συγκεκριμένο σημείο είχε πάει και τη προηγούμενη ημέρα, επειδή η περιοχή έχει γαϊδουράγκαθα και από τα άνθη τους που εμφανίζονται αυτή την εποχή, φτιάχνει κόλλα για ξόβεργες. Και την προηγούμενη ημέρα δεν υπήρχε τίποτα όπως διαβεβαιώνει με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο, 15χρονος μαθητής στην κατάθεσή του .

Στο θρίλερ με τα παπούτσια που εντοπίστηκαν σε εκ διαμέτρου αντίθετο σημείο και η μητέρα του φοιτητή είχε διαβεβαιώσει ότι ανήκαν στο παιδί της, τα παπούτσια αυτά μοιάζουν αρκετά με εκείνα που φορούσε ο φοιτητής και οι κάλτσες έχουν επίσης σκούρο χρώμα όπως αυτές που φορούσε όταν εξαφανίστηκε. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί διέθεταν κατάθεση αγρότη που μάζευε ελιές, ότι τα συγκεκριμένα ευρήματα βρισκόταν στο σημείο πάνω από 10 ημέρες, αλλά αρχικά οι ισχυρισμοί του θεωρήθηκαν ανυπόστατοι μπροστά στη διαβεβαίωση της μητέρας.

Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο φίλος της 19χρονης που συνελήφθη με κοκαΐνη! Η περίεργη ανάρτηση στο Facebook που διέγραψε μετά την σύλληψή της

Το ένα παπούτσι όμως που δεν βρέθηκε και το φούτερ που φορούσε ο φοιτητής, βρίσκονται στο κεντρικό στόχαστρο της αστυνομικής έρευνας, καθώς πιθανολογείται ότι όταν και αν βρεθούν, θα τους υποδείξουν το σημείο ή την περιοχή της δολοφονίας, από την οποία φυσικά αναμένεται να εξαχθούν σημαντικά στοιχεία για την ταυτότητα και το κίνητρο του δράστη.



Κλιμάκιο της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) έχει φθάσιε ήδη στο νησί και ερευνά σπιθαμή προς σπιθαμή, ακόμη και με drone την ευρύτερη περιοχή Λαγκά όπου βρέθηκε το πτώμα του άτυχου νεαρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εξετάζουν δυο σενάρια για το θάνατο του 21χρονου. Σύμφωνα με το πρώτο ο Νίκος Χατζηπαύλου ενδέχεται να ήταν μάρτυρας σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αφού η περιοχή στην οποία βρέθηκε νεκρός χρησιμοποιείται, σύμφωνα με κατοίκους, από εμπόρους ναρκωτικών.

«Βόμβα» στην υπόθεση του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη: Ο μαύρος από το Πλωμάρι που φέρνει την «ανατροπή»!

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές που βρίσκονται στην Κάλυμνο είναι το ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών. Δηλαδή, εκείνος που σκότωσε τον 21χρονο φοιτητή να είχε προσωπικά κίνητρα για την αποτρόπαια πράξη του. Εκείνο που θεωρούν σχεδόν βέβαιο είναι ότι ο Νίκος Χατζηπαύλου σκοτώθηκε σε άλλο σημείο από εκείνο στο οποίο βρέθηκε το πτώμα του.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν συλλέξει γενετικό υλικό από τα ρούχα του 21χρονου, αλλά και από την περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα του για να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ ώστε να αξιολογηθούν!

Πηγή: protothema.gr