Έγκλημα στην Λαμία: Οι κινήσεις του δολοφόνου της παιδοψυχιάτρου που προβληματίζουν τις Αρχές!

Έγκλημα στην Λαμία: Οι κινήσεις του δολοφόνου της παιδοψυχιάτρου που προβληματίζουν τις Αρχές!
Την ομολογία του Χρήστου Μπαλαντίνα για τη δολοφονία της άτυχης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα απέσπασαν οι Αρχές, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν απαντήσεις για τα κίνητρα του εγκλήματος.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Λαμίας, παρ' όλ' αυτά, υποστηρίζουν ότι όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους. Οπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», όμως, εκφράζουν επιφυλάξεις για το αν και κατά πόσο όντως ο Μπαλαντίνας βρίσκεται σε σύγχυση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ξέρουμε αν δεν είναι σε θέση να μιλήσει ή αν δεν θέλει να μιλήσει».

Κατά τις ίδιες πηγές ο Χρήστος Μπαλαντίνας και η Θώμη Κουμπούρα είχαν συνάψει ερωτική σχέση. Το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου 2016 η άτυχη παιδοψυχίατρος άνοιξε την πόρτα στον 39χρονο, ο οποίος λίγη ώρα μετά τη δολοφόνησε με 14 μαχαιριές. Οι αστυνομικοί ήξεραν από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο νούμερο ένα ύποπτος.



Μετά τη σύλληψή του στην Ευρυτανία δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος με τις Αρχές, καθώς παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις των αστυνομικών αρνούνταν να περιγράψει τα όσα έπραξε. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε, λίγο πριν συλληφθεί, ότι κάποιος άλλος μπορεί να σκότωσε τη φίλη του. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί, ωστόσο, αναφέρουν ότι «η επιστημονική ταυτοποίηση του δράστη δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Από την έρευνα στον τόπο του εγκλήματος δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι μπορεί να υπήρχε στο χώρο τρίτο άτομο. Πάνω του δεν βρέθηκαν κλειδιά. Η πόρτα άνοιξε από το θύμα».

Ο Μπαλαντίνας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι πολιτικός μηχανικός που αποφάσισε να γίνει αγρότης στις Σοφάδες Καρδίτσας, ενώ στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας έγινε γνωστός ύστερα από την ενασχόλησή του με το φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Απίστευτο κρύο και χιονοπτώσεις μέχρι και στις παραλίες της Αττικής! Πότε ξεκινάει το νέο κύμα κακοκαιρίας;

Νέα προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου: «Ο χιονιάς θα είναι δύο φορές πιο έντονος από…» – Αναλυτικός χάρτης χιονοπτώσεων

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΟΑΕΔ 500€: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις, ποιοι το δικαιούνται