Έγκλημα Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ με την δολοφονία του 47χρονου από τον παραολυμπιονίκη!

Έγκλημα Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ με την δολοφονία του 47χρονου από τον παραολυμπιονίκη!
Όση ώρα ο 39χρονος παραολυμπιονίκης, που πυροβόλησε θανάσιμα τον 47χρονο πρώην σύζυγο της συντρόφου του, απολογείται στον ανακριτή, βίντεο από το μοιραίο εκείνο βράδυ που οι δυο άντρες συναντήθηκαν στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του 39χρονου βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στο πρώτο από τα βίντεο φαίνονται αστυνομικοί και πυροσβέστες στο πρακτορείο να ερευνούν. Διαβάστε παρακάτω...



Το δεύτερο βίντεο δείχνει έναν άνδρα του ΕΚΑΒ σκυμμένο, να μπαίνει με φακό στο πρακτορείο.



Τέλος, στο τρίτο βίντεο φαίνονται οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ να μεταφέρουν στο ασθενοφόρο τον 47χρονο, μετά από 4 πυροβολισμούς, ακόμα ζωντανό.



Το χρονικό

Η διαμάχη του 39χρονου παραολυμπιονίκη με τον 47χρονο ξεκίνησε όταν η πρώην σύζυγος του θύματος έκανε σχέση με τον 39χρονο. Όπως υποστήριζε το θύμα, η πρώην σύζυγός του έκανε σχέση με τον παραολυμπιονίκη κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους και πίεζε τον 39χρονο να το καταθέσει στη δίκη που είχε μαζί της στις 30 Μαρτίου για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ο 39χρονος πάλι υποστήριζε ότι η σχέση τους ξεκίνησε αφού πρώτα εκείνοι είχαν χωρίσει και αρνούνταν να καταθέσει αυτά που ήθελε το θύμα.

Το βράδυ της Πέμπτης ο 47χρονος ξενοδόχος πήγε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στην οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο για να του ζητήσει το λόγο. Ο 39χρονος τον πυροβόλησε και τον άφησε μέσα στο κατάστημα, κατεβάζοντας τα ρολά.

athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Φρίκη στο λιμάνι του Πειραιά: Βρέθηκε κρεμασμένος άνδρας!

Δώστε προσοχή! Άλλαξε η ώρα-Μπήκαμε και επίσημα στη θερινή…

Το έγκλημα που σόκαρε την Ελλάδα: Η διπλή ζωή ενός παντρεμένου και πατέρα πέντε παιδιών (photo)