\"Είδα τον Μπεν..\" - Η μαρτυρία που συγκλονίζει! Με ποιους είδαν τον μικρό Μπεν;

\
Δείτε βίντεο με τη μαρτυρία ενός άνδρα που υποστηρίζει ότι το καλοκαίρι του 1991 είδε στη Σάμο τον μικρό Μπεν μαζί με μια οικογένεια Ρομά

Για περισσότεα νέα πατήστε ΕΔΩ.

Είκοσι πέντε χρόνια μετά, οι έρευνες για την εξαφάνιση του μικρού Μπεν Νίνταμ στην Κω αναζωπυρώνονται με σκοπό να φέρουν στο φως νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με την «Σαμιακή γνώμη» ένας άνδρας στη Σάμο ισχυρίζεται ότι είδε το καλοκαίρι του 1991 τον μικρό Μπεν μαζί με μια οικογένεια Ρομά.

«Με κάλεσαν να πάω να φτιάξω ένα αυτοκίνητο στο οποίο είχαν μπλοκάρει τα φρένα. Ήταν Ρομά και είχαν έρθει από την Κω» δηλώνει ο μάρτυρας, ισχυριζόμενος ότι οι Ρομά είχαν μαζί τους ένα ξανθό παιδάκι. Όπως λέει, όταν μετά από πολύ καιρό είδε τη φωτογραφία του μικρού Μπεν στην τηλεόραση, κατάλαβε ότι πρόκειται για ίδιο παιδί.



Στις 24 Ιουλίου του 1991, ο μικρός Μπεν έπαιζε με τα αυτοκινητάκια του μπροστά από μια αγροικία. Μαζί του βρισκόταν ο θείος του Στέφεν, που τότε ήταν 17 χρόνων. Ο νεαρός αποφάσισε να φύγει για να βάλει βενζίνη στο μηχανάκι του και είπε στον μόλις 21 μηνών Μπεν να πάει στην πίσω πλευρά να βρει τον παππού του. Μετά από λίγο όταν τον αναζήτησε η γιαγιά του Κριστίν, ο μικρός ήταν άφαντος.

Το νέο κέντρο επιχειρήσεων των Άγγλων στην Κω

Τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα το 1993, δύο χρόνια μετά την εξαφάνιση του Μπεν, αναζητούν οι Άγγλοι αξιωματικοί.

Οι αστυνομικοί της «Επιχείρησης Μπεν» αποκάλυψαν σε συνέντευξη Τύπου στην Κω, ότι εντόπισαν την συγκεκριμένη κλήση σε αρχείο καταγραφής αγνοουμένων. Ο άνθρωπος αυτός επικοινώνησε ανώνυμα με μια δημόσια τηλεφωνική γραμμή που λειτουργούσε το 1993. Κάλεσε αρκετές φορές λέγοντας ότι ο Μπεν ζούσε στην Κω, είχε μετονομαστεί σε Ανδρέας και τον φρόντιζε ένας άνδρας που ονομαζόταν Νίκος.

Ο επικεφαλής της «Επιχείρησης Μπεν» Ματ Φένγουϊκ είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε περιορισμένες πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο και ερευνάμε γι αυτό αρκετό καιρό τώρα. Προσπαθήσαμε να τον εντοπίσουμε αλλά δεν κατέστη εφικτό. Γι αυτό απευθυνόμαστε στους κατοίκους της Κω, αν γνωρίζουν κάτι σχετικό γι αυτόν τον άγνωστο σε μας, να το αποκαλύψουν».

Οι αξιωματικοί θα αξιοποιήσουν κάθε καινούρια πληροφορία. Εκτός των άλλων, ο προγραμματισμός τους περιλαμβάνει έρευνες από πόρτα σε πόρτα, διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων σε ντόπιους και επισκέπτες. Ταυτόχρονα ελπίζουν ότι κάποιος θα θελήσει να πάρει την αμοιβή των 12.500 ευρώ από την οργάνωση Crimestoppers, αν δώσει κάποια πληροφορία που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη του τι συνέβη στον Μπεν Νίνταμ.

anikoloyli.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ραγδαίες εξελίξεις: Δεν δίνουν τη μικρή Μαρία στους γονείς της – Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος



Συγκλονισμένη η Πάτρα! Θεία -τέρας έβαζε την 8χρονη ανιψιά της να χαϊδεύεται και την βιντεοσκοπούσε



Έσκασε-βόμβα: Ο πατέρας του 5χρονου Στάθη που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ δεν είναι ο βιολογικός! Τι συμβαίνει; (VIDEO)