\"Είμαι η εξαφανισμένη Μαντλίν! Έχω το ίδιο σημάδι στο μάτι!\"

\
Ένα όχι και τόσο πετυχημένο -θα έλεγε κανείς- αστείο έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φοιτήτρια από το Μάντσεστερ και η οποία έγινε... viral.

H Χάριετ Μπρουκς έστειλε ένα μήνυμα σε ομαδικό chat με φίλους της στο οποίο ισχυριζόταν ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν, επειδή έχει ακριβώς το ίδιο σημάδι στο μάτι της και το πόδι της με το εξαφανισμένο εδώ και δέκα χρόνια κορίτσι. Διαβάστε παρακάτω...



Δείτε ακόμη: Μυστήριο ο θάνατος του φοιτητή στην Κάλυμνο! Δεν πυροβολήθηκε στο κεφάλι!

Ωστόσο, το μήνυμα αυτό έγινε share στο διαδίκτυο από 30.000 χρήστες.

Το group chat άνοιγε με τη φράση: Σωστά, παίδες. Συνήθως δεν πιστεύω σε θεωρίες συνωμοσίας, αλλά νομίζω ότι είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν».

Οι φίλοι της την κορόιδεψαν, όμως εκείνη το συνέχισε: Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν και δεν ξέρω τι να κάνω με μένα.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία Ν.Σμύρνη: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση η μητέρα των 2 νεκρών παιδιών! Το ξύλο και ο Γολγοθάς που πέρασε στο πλευρό του παιδοκτόνου!

Η Μαντλίν ΜακΚαν εξαφανίστηκε από θέρετρο στην Πορτογαλία τον Μάιο του 2007 και σήμερα θα ήταν/είναι 14 ετών. Ωστόσο, η Μπρουκς είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Λιντς.



Όπως ήταν φυσικό στα social media έγινε χαμός. «Αν όντως είσαι η Μαντλίν ή απλά κάνεις πλάκα, μπερδεύεις τον κόσμο», έγραψε ένας χρήστης.

«Ανακεφαλαιώνουμε: Μία γυναίκα κάνει ό,τι μπορεί να τραβήξει βλακωδώς την προσοχή ανακοινώνοντας ότι είναι ένα εξαφανισμένο παιδί, πέντε χρόνια μικρότερο από εκείνη. Όχι, αγάπη μου δεν είσαι η Μαντλίν. Ελπίζω ότι είναι ξεκάθαρο», έγραψε μία άλλη χρήστης στο Facebook.

Δείτε ακόμη: Αποκαλύψεις – βόμβα: Όλα τα sms της Ειρήνης Μελισσαροπούλου με φίλη της που «καίνε» το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη!

Η Μπρουκς απάντησε στις επικρίσεις, λέγοντας ότι το ποστ της ήταν αστείο και ότι πήγε σε λάθος χέρια.

Πηγη: Athensmagazine.gr