Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι του Αλάν Κουγιού ζητούν το θάνατο του 15χρονου δράστη! (video+photos)

Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι του Αλάν Κουγιού ζητούν το θάνατο του 15χρονου δράστη! (video+photos)
Κάλεσαν τους συγκρατούμενους του να τον σκοτώσουν μέσα στην φυλακή – Την προστασία της Πολιτείας ζητάνε οι κάτοικοι που νιώθουν φοβισμένοι!

Εξαγριωμένοι είναι οι κάτοικοι του Αλάν Κουγιού από τον βιασμό και την δολοφονία του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ που βρέθηκε την Δευτέρα 23/1 νεκρός, δεμένος χειροπόδαρα, σε εγκαταλειμμένο σπίτι 200 μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Δράστης της αποτρόπαιης αυτής πράξης φέρεται πως είναι ένας 15χρονος από τον Άρατο Ροδόπης, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομία. Ο δράστης μάλιστα ήταν γνωστός στους κατοίκους του Αλάν Κουγιού ενώ αυτό που σοκάρει είναι ότι και ο ίδιος είχε πέσει στο παρελθόν θύμα βιασμού.

Οι κάτοικοι μιλώντας στην κάμερα της ΦΩΝΗΣ εξέφρασαν την οργή τους ζητώντας μάλιστα την εσχάτη των ποινών από τους συγκρατούμενους του. «Να τον σκοτώσουν» είπε χαρακτηριστικά γυναίκα της περιοχής η οποία κάλεσε παράλληλα την Πολιτεία να βάλει μια τάξη στη συνοικία καθώς επικρατεί φόβος με την συχνή παρουσία, ξένων προς αυτούς, κακοποιών στοιχείων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Νεντίμ, παππούς του άτυχου μικρού, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την θλίψη και την οργή του για τον αδόκητο χαμό του εγγονού του.





Βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα

Το παιδάκι, το οποίο αγνοούνταν από το βράδυ της Κυριακής, βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα σε εγκαταλειμμένο σπίτι, που υπέδειξε στους αστυνομικούς ο 15χρονος δράστης, 200 μέτρα μακριά από την οικία του. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σκεπασμένο με μπουφάν και κουρτίνα.

Το 6χρονο αγοράκι έφερε εκδορές και χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι ενώ περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει και θα διαπιστωθεί αν τυχόν το παιδάκι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, όπως ισχυρίζονται συγγενείς και κάτοικοι του Αλάν Κουγιού, καθώς ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για απόπειρα βιασμού ανηλίκου.

Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Κομοτηνής. Υπενθυμίζεται, ότι το παιδάκι εξαφανίστηκε την Κυριακή το βράδυ από τον καταυλισμό και ο πατέρας του ειδοποίησε τις Αρχές, ενώ λόγω των ιδιαιτεροτήτων της κατάστασής του παιδιού, δόθηκε εντολή αμέσως να εκδοθεί Amber Alert.

Athensmagazine

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αταξία του Φρίντριχ: Η άγνωστη ασθένεια που οδηγεί σε πρόωρο θάνατο! Από αυτό πέθανε ο γιος του Γιώργου Γεωργίου

Δολοφονία 6χρονου στην Κομοτηνή: Σοκάρει ο ιατροδικαστής: «Το θύμα πριν δολοφονηθεί βιάστηκε από τον 14χρονο δράστη!»

Τραγωδία: Δολοφονημένο βρέθηκε το εξάχρονο αγοράκι που είχε εξαφανισθεί στην Κομοτηνή