Έκτακτο! Η Ντένια Παράσχη ξεκινάει τώρα το ταξίδι της ελπίδας για την Βοστώνη!

Έκτακτο! Η Ντένια Παράσχη ξεκινάει τώρα το ταξίδι της ελπίδας για την Βοστώνη!
Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η Ντένια Παράσχη το κορίτσι από την Ζάκυνθο που πάσχει από την σπάνια μορφή του καρκίνου της καρδιάς, ξεκινάει το ταξίδι της ελπίδας για την Αμερική.

O αδελφός της Ντένιας Παράσχη στο Youweekly.gr: «Η αναμονή μας σκοτώνει είμαστε ακόμη εδώ…»

Όπως έμαθαν οι δημοσιογράφοι του Youweekly.gr, πριν από λίγα λεπτά υπέγραψαν όλοι οι γιατροί του Ωνασείου και έδωσαν το πράσινο φως, μετά από αναμονή 24 ωρών, για να φύγει η Ντένια από την Ελλάδα και να ταξιδέψει ή με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ή σε ειδικά διαμορφωμένη θέση της εταιρείας Lufthansa, προκειμένου να φτάσει με ασφάλεια και σιγουριά στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης, όπου την περιμένουν οι γιατροί. Στο Ωνάσειο είναι όλα έτοιμα και το κορίτσι μας από λεπτό σε λεπτό θα είναι έτοιμη να μεταβεί στην Αμερική μαζί με κάποια στενά συγγενικά της πρόσωπα.

"Η ελπίδα ξαναγεννήθηκε χάρις τον κόσμο, τους απλούς ανθρώπους και τα social media. Σας ευχαριστούμε όλους! Όλη μας η οικογένεια είναι βαθιά συγκινημένη και χαρούμενη που η Ντένια μας θα ταξιδέψει στο εξωτερικό, με την ελπίδα να γυρίσει υγιής!", αυτό είπε ο αδερφός της Ντένιας στο Youweekly.gr, σε μία προσπάθεια να ευχαριστήσει από καρδιάς όλο τον κόσμο, αλλά και να διατηρήσει την ψυχραιμία του, καθώς η συγκίνηση τον είχε κυριεύσει.

Όλα καλά λοιπόν για το χαμογελαστό κοριτσι από την Ζάκυνθο, που της ευχόμαστε ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να γυρίσει πίσω δυνατή και υγιής! Οι ευχές όλων των Ελλήνων την ακολουθούν!

Δείτε ακόμη: Δραματική έκκληση του πατέρα της Ντένιας Παράσχη στο Youweekly.gr