Έκτακτο: Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας! Ξεφεύγει η κατάσταση!

Έκτακτο: Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας! Ξεφεύγει η κατάσταση!

Ένταση επικράτησε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ήταν προγραμματισμένο το συλλαλητήριο για την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.


Νεαροί με κουκούλες επιτέθηκαν σε κλούβα της αστυνομίας που βρισκόταν στα Προπύλαια. Αμέσως άρχισαν να πετάνε πέτρες και οι αστυνομικοί τους απώθησαν.

Οι κουκουλοφόροι «απάντησαν» με περισσότερες πέτρες και φωτοβολίδες, ενώ τα ΜΑΤ προχώρησαν στη χρήση χημικών και κρότου λάμψης. Διαβάστε παρακάτω...

«Οχυρωμένο» το κέντρο της Αθήνας για την επέτειο Γρηγορόπουλου! – Πάνω από 3.000 αστυνομικοί θα πάρουν μέρος στο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ

Τα επεισόδια στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην οδό Μασσαλίας όπου επίσης έγινε χρήση χημικών.

Έγγραφα – ντοκουμέντο: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο! Από τι πέθανε; (photos)



Οι κουκουλοφόροι πέταξαν φωτοβολίδες και άναψαν φωτιές στον πεζόδρομο της Σίνα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να αποτρέψουν την κίνηση των νεαρών προς την Ακαδημίας, την ώρα που η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν κανονικά.

Το ροζ βίντεο και η ατζέντα που ανατρέπει την υπόθεση: Θρίλερ με την αυτοκτονία της 22χρονης Λίνας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο!


Αμέσως μετά, οι νεαροί παρέμειναν στα Προπύλαια και ξήλωσαν πεζοδρόμια, προκειμένου να συγκεντρώσουν πέτρες ως «πολεμοφόδια» και έστησαν οδοφράγματα με λαμαρίνες, ενώ η αστυνομική παρουσία στην περιοχή είναι ελάχιστη. Όλοι οι δρόμοι του κέντρου είναι κλειστοί για τα αυτοκίνητα.