Επαναλήψεις παίζουν όλα τα κανάλια της τηλεόρασης! Τι συμβαίνει;

Επαναλήψεις παίζουν όλα τα κανάλια της τηλεόρασης! Τι συμβαίνει;
Κανένα πρόγραμμα της τηλεόρασης δεν βρίσκεται στον αέρα σήμερα Τρίτη 26/09. Τι συμβαίνει;

Οι δημοσιογράφοι έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία και με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ εξηγεί πως προχωρά σε κινητοποιήσεις για τη σωτηρία του ταμείου των δημοσιογράφων (ΕΔΟΕΑΠ), τις συλλογικές συμβάσεις και τη διασφάλιση θέσεων εργασίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και καλεί, τόσο τα μέλη της, όσο και τα μη μέλη της, να συμμετάσχουν. διαβάστε παρακάτω...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ, για Συλλογικές Συμβάσεις και διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζόμενων στα ΜΜΕ.

Η απεργιακή μας κινητοποίηση αφορά όλους τους συναδέλφους, μέλη και μη μέλη της ΕΣΗΕΑ. Ζητούμε από την κυβέρνηση να νομοθετήσει αμέσως, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν μία βιώσιμη και μακροπρόθεσμη λύση για τον ΕΔΟΕΑΠ. Επιδιώκουμε ο Οργανισμός να μπορεί να περιλάβει στους κόλπους του όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και εκείνους που εργάζονται στο διαδίκτυο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγουμε την μαύρη και υποαμειβόμενη εργασία και τη μονοπώληση της Ενημέρωσης.

Καλούμε, συνεπώς, κάθε συνάδελφο να στηρίξει την κινητοποίηση, δίνοντας μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το παρασκήνιο που δεν ήξερε κανείς για τα γυρίσματα των «Δύο Ξένων»! Το περιστατικό με τη Ντένη Μαρκορά που αποκάλυψε η Εβελίνα Παπούλια

Θύμα απάτης η Ελεονώρα Ζουγανέλη! Η δημόσια καταγγελία και διάψευση της τραγουδίστριας! Τι συνέβη;

Άσχημα τα νέα για την Φαίη Σκορδά! Ελεύθερη πτώση στην τηλεθέαση του Πρωινού! Ποια παρουσιάστρια την πέρασε;