Το καρδιοχειρουργικό κέντρο Ωνάσειο, σήμερα επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr.

Όπως έμαθαν πρώτοι οι δημοσιογράφοι μας, όλοι οι γιατροί του Ωνασείου έδωσαν το πράσινο φως, μετά από πολύωρη αναμονή, για να φύγει η Ντένια από την Ελλάδα και να ταξιδέψει για τις ΗΠΑ. (Δείτε το ρεπορτάζ εδώ)

Διαβάστε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση του Ωνασείου για την αναχώρηση της Ντένιας Παράσχη από το νοσοκομείο, που αποκλειστικά έχει στην διάθεσή του, το Youweekly.gr

Θέμα: Ασθενής Διονυσία Παράσχη
«Η ασθενής Διονυσία Παράσχη εισήχθη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο στις 25/1/2016 καθώς σε υπερηχογράφημα που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο μας διαπιστώθηκε μεγάλη συλλογή περικαρδιακού υγρού και αυξημένες πιέσεις στη δεξιά κοιλία.
Ο απεικονιστικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε, ανέδειξε μάζα στο μεσοθωράκιο που πίεζε την πνευμονική αρτηρία και επεκτεινόταν μέχρι την αορτή.
Στην ασθενή προτάθηκε η διενέργεια βιοψίας με βελόνη και καθοδήγηση από αξονικό τομογράφο για να καθοριστεί ο ιστολογικός τύπος της μάζας. Η ασθενής αρνήθηκε τη διενέργεια της βιοψίας και ζήτησε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των ΗΠΑ.
Της εξηγήθηκαν οι πιθανοί κίνδυνοι μιας τέτοιας μεταφοράς και συστήθηκε, εφ’ όσον η ίδια και η οικογένειά της το απαιτούσαν, η μεταφορά να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες των αεροπορικών εταιρειών και με τη συνοδεία ιατρού.
Σήμερα η ασθενής αναχώρησε από το Νοσοκομείο. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και γρήγορη ανάρρωση.

Από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο»

Δείτε ακόμη: O αδελφός της Ντένιας Παράσχη στο Youweekly.gr: «Η αναμονή μας σκοτώνει είμαστε ακόμη εδώ…»

Δείτε ακόμη: Ντένια Παράσχη: Η δημοσιογράφος του Youweekly.gr περιγράφει συγκλονιστικές στιγμές μέσα από το Ωνάσειο.

loading...