\"Φταίνε και οι δυο!\"- Μία από τους επιβαίνοντες του μοιραίου ταχύπλοου της Αίγινας σπάει τη σιωπή της

\
Σπάει τη σιωπή της η 65χρονη Θεοδότη Καρακάση, μία από τους επιβαίνοντες στο μοιραίο ταχύπλοο της Αίγινας. Η ίδια επιβεβαιώνει στη Freddo πως ο οδηγός του ταχύπλοου ήταν πράγματι ο 77χρονος. Μαζί της ήταν ο 83χρονος Βενετσιάνος Επαμεινώνδας- Παύλος και η 80χρονη σύζυγός του, Ευθυμία.

 

«Είμαι σε κατάσταση σοκ. Είναι φρικτό όλο αυτό που έγινε. Θα μπορούσαμε να είμαστε κι εμείς νεκροί. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ και εγώ και όλοι μας να ηρεμήσουμε, είναι τρομερά δύσκολο […]. Ήταν ένα ατύχημα. Ναι ήμουν κι εγώ στο σκάφος, το έζησα δυστυχώς. Όλα θα φανούν τις επόμενες μέρες. Οι Αρχές έκαναν όλα όσα έπρεπε. Έχουν πάρει και δείγμα DNA. Θα φανεί και ποιος οδηγούσε και τα πάντα. Ήταν μια κακή στιγμή» δήλωσε η 65χρονη, η οποία νοσηλεύεται, γιατί έχει υποστεί σοκ και έχει υποστεί μικροτραύματα, όπως δήλωσε.

«Φταίνε και οι δύο. Και ο άλλος. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι εκείνη τη στιγμή. Το σοκ που είχαμε πάθει ήταν μεγάλο. Θα μπορούσαμε κι εμείς να είχαμε καεί, να είχαμε πεθάνει, αυτό δεν το σκέφτεται κανείς; Θεωρείτε ότι το ήθελε ο άνθρωπος αυτός; Που έπαιρνε βόλτα και τα παιδιά και τα εγγόνια του και τα δικά μου τα εγγόνια;», λέει χαρακτηριστικά, αποδίδοντας ευθύνες και στον καπετάνιο της λάντζας.

«Τον γνωρίζω 25 ολόκληρα χρόνια, ήμασταν φίλοι. Ναι αυτός οδηγούσε. Δεν φύγαμε όμως. Έχασα τις αισθήσεις μου, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο μετά», κατέληξε.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μεγάλη προσοχή: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την επιδείνωση του καιρού! Δείτε τι αναφέρει στο Facebook

Σοκ: Σφοδρό τροχαίο στον Κηφισό! Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή – Άσχημη κατάσταση του οδηγού του δίκυκλου

Εφιαλτική γέννα μέσα στο πλοίο «ΣΑΟΣ ΙΙ»: «Πάγωσαν» όταν είδαν τι… γέννησε η άτυχη γυναίκα!

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Επιτέλους! Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τη ζωή του Μάκη Παντζόπουλου πριν γνωρίσει την Ελένη Μενεγάκη (Βίντεο)

Απομυθοποίηση τώρα: Η Μαρία Ηλιάκη πιο απεριποίητη από ποτέ δείχνει πως είναι το πρόσωπό της μετά τον χωρισμό της

Αυτό και αν είναι έκπληξη! Δεν φαντάζεστε με ποια ήταν παντρεμένος ο Χάρης Ρώμας