Έρχεται κακοκαιρία από σήμερα: Από ποιες περιοχές θα ξεκινήσουν βροχές και καταιγίδες;

Έρχεται κακοκαιρία από σήμερα: Από ποιες περιοχές θα ξεκινήσουν βροχές και καταιγίδες;
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα στα κεντρικά και βόρεια, κυρίως ορεινά και πιθανόν στα ορεινά της Πελοποννήσου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Βαθμιαία μεταβολή του καιρού αναμένεται από τη νύχτα στα βόρεια με βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανόν τοπικά στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία να είναι ισχυρές.



Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από τη νύχτα στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία πτώση από το βράδυ και από τα βόρεια.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Από τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς.

Πηγή: athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Εικόνες φρίκης και πτώματα παντού: Αιματοβαμμένος γάμος στην Τουρκία με την «σφραγίδα» τζιχαντιστών! Πάνω από 30 νεκροί… (PHOTOS)

Νέο σοκαριστικό συμβάν στις ελληνικές θάλασσες: 26χρονη πατήθηκε από σκάφος που οδηγούσε η αδερφή της στη Χαλκιδική!

Τραγωδία Αίγινα: Ελεύθερος ο 77χρονος! Ρίχνει ευθύνες στον χειριστή της λάντζας

Tα καλύτερά μας σήμερα

Κρατηθείτε! Δείτε πρώτη φορά την κούκλα αδελφή του Παναγιώτη Ραφηλίδη – Μοναδικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο Εδιμβούργο

Τα 5 Top Hairstyles της νέας σεζόν!

Ανεπιθύμητο σπυράκι; Πώς να το εξαφανίσεις σε 1 μόλις λεπτό…