\"Έσπασε\" ενώπιον του Εισαγγελέα: Τι συνέβη με τον 41χρονο από το Κορωπί

\
Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε και ο 41χρόνος,πρώην σύζυγος της 38χρόνης και σύντροφος της 26χρόνης. Ο 41χρόνος συνελήφθη καθώς χθες με μία καραμπίνα στο χέρι πυροβόλησε σε βάρος του πατέρα της 26χρόνης και της σύντροφου του και τους τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά.

Μπαίνοντας στο κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο 41χρόνος φώναξε προς την πλευρά των δημοσιογράφων : "Έφυγε το καλύτερο κορίτσι!".

Σε βάρος του 41χρόνου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραπέμφθηκε ενώπιον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.



Ο 41χρόνος φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα ξέσπασε σε γοερά κλάματα ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον των αστυνομικών ο 41χρόνος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και εμφανίστηκε μετανιωμένος καθώς σκέφτεται τα τέσσερα παιδιά του

Επιπλέον, φέρεται να υποστήριξε ότι θεωρούσε υπεύθυνο τον πατέρα της συντρόφου του για τον φόνο. "Τον πήρα τηλεφωνο και του ειπα:"αλήτη, δολοφόνοι, τι ειναι αυτό που κάνατε;"Πηγα να τον φοβερίσω, για να καταλαβει τι εκανε γιατι για μενα αυτός ηταν ο φταίχτης" φέρεται να ανέφερε ενώπιον των αστυνομικών.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροροφίες φέρεται να υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών πως όταν έφτασε έξω από το σπίτι του πατέρα της 26χρόνης του : φώναξε "Που εισαι ρε;", εκείνος όπως υποστηρίζει ο 26χρόνος του απάντησε "Τι θες ρε μαλ..".

"Χωρίς να κατεβω απο το αυτοκίνητο και σε απόσταση 10-15 μέτρων πυροβόλησα μία φορά στον αέρα και μία στα πόδια. Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω" φέρεται να ανέφερε ενώπιον των αστυνομικών. Παράλληλα, ο 41χρόνος φέρεται να υποστηρίζει πως πυροβόλησε απο αποσταση 15 μετρων μεσα απο το αυτοκίνητο με παλιο δικανο του παππού του ενω έχει πιο καινούργια καραμπίνα

Νωρίτερα είχε περάσει το κατώφλι του ανακριτή η 26χρονη που σκότωσε με πέντε μαχαιριές την πρώην σύζυγο του συντρόφου της προκαλώντας μια άνευ προηγουμένου τραγωδία στο Κορωπί. Εισερχόμενη η γυναίκα επέλεξε τη σιωπή, δεν απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και είχε σκυμένο το κεφάλι.



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κορωπί: «Έσφαξε τη νύφη μου μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών της»


Έκπληξη! Δεύτερο παιδάκι για Κατσαβού-Βουτσά!


Περνάει στην αντεπίθεση η Αθηνά Ωνάση! Δεν φαντάζεστε ποιον δικηγόρο προσέλαβε για το διαζύγιο…


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Οριστικό τέλος για Λιάγκα – Σκορδά!


Το τετράγωνο Αφροδίτη- Άρη θα ξυπνήσει πάθη σε όλα τα ζώδια- Τι επιφυλάσσουν τα άστρα


Η κοπέλα του χάνει την ισορροπία της και ετοιμάζεται να πέσει στον γκρεμό. Δείτε τι αντίδραση έχει αυτός ο τραγικός τύπος