Εξελίξεις για τον Μάριο Παπαγεωργίου - Η αποκάλυψη για τον τάφο και το πτώμα που βρέθηκε που έκανε τη μητέρα του να καταρρεύσει (Βίντεο)

Εξελίξεις για τον Μάριο Παπαγεωργίου - Η αποκάλυψη για τον τάφο και το πτώμα που βρέθηκε που έκανε τη μητέρα του να καταρρεύσει (Βίντεο)
Ένας βοσκός που κατοικεί σε ορεινή περιοχή της Πελοποννήσου αποφάσισε να μιλήσει για τον τάφο του Μάριου Παπαγεωργίου, αφού άκουσε στην εκπομπή "Φως στο τούνελ", αναφορά στην περιοχή "Καμένα", καθώς και την έκκληση της τραγικής μάνας του παιδιού, όποιος ξέρει το οτιδήποτε να μιλήσει. Ο ίδιος,έδειξε ένα παράξενο σημείο ταφής σε ορεινή περιοχή.

Στο σημείο, η οικογένεια του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, έχει βάλει Καναδούς και Έλληνες ερευνητές ώστε να ψάξουν για το πτώμα του νέου από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί.Ωστόσο, η τοπική αστυνομία,ενημερώθηκε από την εκπομπή και σήμερα, Σάββατο, θα πραγματοποιήσει έρευνες για να διαπιστωθεί τι ακριβώς υπάρχει μέσα στον τάφο... Διαβάστε ακόμη...

Η μητέρα του νεαρού, Βαρβάρα Θεοδωράκη ,ευχήθηκε να είναι εκεί ο τάφος του παιδιού της για να λήξει επιτέλους αυτή η βασανιστική αγωνία που βιώνει για χρόνια.Όταν η σημαντική πληροφορία του βοσκού έφτασε στην εκπομπή, η Αγγελική Νικολούλη ενημέρωσε την μητέρα του Μάριου, που λύγισε στο άκουσμα της είδησης. Η ίδια, ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της τον μάρτυρα που άφησε τον φόβο του στην άκρη και αποκάλυψε αυτό το σημαντικό στοιχείο που έκρυβε τόσα χρόνια. «Αν πάλι δεν είναι το παιδί μου εκεί, όσοι με ακούν, βοσκοί και αγρότες που ζουν στα βουνά και είδαν κάτι, ας μιλήσουν. Τους ικετεύω να μιλήσουν…» τόνισε κλαίγοντας και παρακαλώντας κάθε μέρα το Θεό να μην ανέβει άλλη οικογένεια τον γολγοθά που ανηφορίζει η ίδια καθημερινά. Ακόμη, ευχήθηκε μέρες που είναι, να τη λυπηθεί «να βρει έστω ένα κοκαλάκι του για να κάνει Ανάσταση…».

Δείτε το συγκινητικό απόσπασμα:



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Ανατροπή – βόμβα στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Οι γονείς της συγκάλυψαν τον θάνατό της!

Η στιγμή που αυτοπυρπολήθηκε πρόσφυγας στη Χίο – Προσοχή σκληρές εικόνες (Βίντεο)

Σας ενδιαφέρει: Πότε θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα και πως θα το υπολογίσετε;