Συγκλονίζουν οι εξελίξεις για την γνωστή υπόθεση της εξαφάνισης του μόλις 19 μηνών Μπεν Νίνταμ στις 24 Ιουλίου του 1991 από το νησί και απασχολεί παγκοσμίως την κοινή γνώμη εδω και 25 χρόνια.

Το isamos.gr βρίσκεται εκεί, αφού μετά από μια δημοσιογραφική έρευνα που κάνει τους τελευταίους 9 μήνες έχει σοβαρά στοιχεία που αλλάζουν τα δεδομένα , όπως τα ξέραμε αυτά τα 25 χρόνια! Ο Γιώργος Γαρυφάλλου είχε σήμερα το πρωί συνάντηση διάρκειας 3 περίπου ωρών, με αστυνομικούς επιθεωρητές της Βρετανικής Αστυνομίας και κατέθεσε τα στοιχεία που έχει στη διαθεσή του. Σύμφωνα με αυτά υπάρχει μάρτυρας όπου έχει δώσει συνέντευξη (βιντεοσκοπημένη) στην εφημερίδα μας, και μας αναφέρει πως είδε τον μικρό Μπεν λίγες μόλις ημέρες μετά την εξαφανισή του (το 1991) να συνοδεύεται από τσιγγάνους σε πρόχειρο καταυλισμό σε χωριό της Σάμου!

Κατόπιν δημοσιογραφικής έρευνας που έχουμε κάνει υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα όποιοι πήραν το παιδί να μπήκαν σε πλοίο της γραμμής που εκτελούσε δρομολόγιο 1,5 μέρα μετά την εξαφανισή του και από την Κω είχε επόμενο σταθμό την Σάμο!!! Δηλαδή ενώ όλοι ψάχνουν αυτά τα χρόνια (αν απήχθη) τη πιθανή μεταφορά του παιδιού, εκτός Κω μέσω πλοίου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Κως – Πειραιάς, τελικά να μπήκαν πράγματι σε πλοίο, αλλά διαφορετικό και να κατευθύνθηκαν στη Σάμο!! Ένα άλλο περίεργο περιστατικό που μας καταθέτει ο μάρτυρας στη συνεντευξή του είναι πως οι ίδιοι τσιγγάνοι συνόδευαν και ένα άλλο 10χρονο αγότι κατάξανθο όπου μπροστά του (στον μάρτυρα) έβαψε τα μαλλιά του μαύρα!

Χωρίς να μπορούμε να δώσουμε προς το παρόν περισσότερα στοιχεία, η δημοσιογραφική έρευνα δείχνει πως αυτός ο τσιγγάνος που συνόδευε τον μικρό Μπεν λεγόταν «Νίκος» και δεν αποκλείεται να είναι ο ίδιος «Νίκος» που αναζητούν οι Άγγλοι αστυνομικοί! Η έρευνα και το ρεπορτάζ συνεχίζεται και θα σας κρατάμε ενήμερους…..

Πηγή: i-samos.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έσκασε-βόμβα: Ο πατέρας του 5χρονου Στάθη που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ δεν είναι ο βιολογικός! Τι συμβαίνει; (VIDEO)

Υπόθεση μικρής Μελίνας! Αθώα η ξαδέρφη του Πολάκη για την κλοπή ναρκωτικών

Πρώτη φορά: Η σπαρακτική κραυγή της μάνας του 5χρονου: «Τα ροτβάιλερ κατασπάραξαν το παιδί μου και…»

loading...