Φρίκη με 28χρονη στο Ηράκλειο: «Με βίαζαν δύο άντρες διαδοχικά. Ο ένας ήταν ο...»

Φρίκη με 28χρονη στο Ηράκλειο: «Με βίαζαν δύο άντρες διαδοχικά. Ο ένας ήταν ο...»
Συγκλονίζει η κατάθεση μιας 28χρονης γυναίκας για τα μαρτύρια που πέρασε στα χέρια των βιαστών της.

Μέσα σε εκρηκτικό κλίμα συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση βιασμού, τον οποίο είχε καταγγείλει μια νεαρή γυναίκα, τον Ιούλιο του 2013, με κατηγορούμενους δύο άνδρες.

Η 28χρονη είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο νεαρούς, κοντά σε στάση λεωφορείου, σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, καθώς περίεμενε να πάρει το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, η 28χρονηπεριέγραψε στο δικαστήριο όσα φρικτά έζησε.

Δήλωσε ότι όταν οι δυο άνδρες την προσέγγισαν, τους παρακαλούσε να την αφήσουν και να λυπηθούν τα παιδιά της και την ντροπή που θα προκαλούσε αυτό στην οικογένεια της.



Περιέγραψε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος την καθήλωσε ενώ στη συνέχεια την βίασαν διαδοχικά εγκαταλείποντας τη στη συνέχεια γυμνή. Επέστρεψε, όπως είπε, στο σπίτι της σε τραγική κατάσταση περνώντας ώρες μέσα στο μπάνιο και προσπαθώντας όπως ανέφερε να βγάλει από πάνω της το στίγμα που ένιωθε ότι τη σημάδευε. Μάλιστα όπως σημείωσε δεν άφηνε τα παιδιά της να την πλησιάσουν γιατί αισθανόταν βρώμικη.

Η ίδιο συμπλήρωσε ότι στη συνέχεια είχε τάσεις αυτοκτονίας και μάλιστα έκανε μια απόπειρα ενώ νοσηλεύτηκε για μια βδομάδα στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Η 28χρονη τόνισε ότι αναγνώρισε τους κατηγορούμενους αμέσως καθώς με τον έναν έχουν συγγενική σχέση (ο αδερφός του έχει παντρευτεί την αδερφή της) αλλά επειδή γνώριζε ότι ήταν αδίστακτοι δεν προχώρησε αμέσως στην καταγγελία τους. Ωστόσο με την παραίνεση του προσωπικού της Ψυχιατρικής αποφάσισε να μιλήσει αποκαλύπτοντας τα ονόματα στην ανακρίτρια.

Τι υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι

Από την πλευρά του, ο πρώτος κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία του βιασμού και ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με την 28χρονη. Εκείνη παραδέχεται ότι την παρενοχλούσε με μηνύματα αλλά ισχυρίζεται ότι ουδέποτε είχαν καμία σχέση.



Ο δεύτερος κατηγορούμενος δεν παρίσταται και εκπροσωπείται από τον δικηγόρο του.

Τους ισχυρισμούς της 28χρονης έχει αμφισβητήσει η ίδια της η αδελφή, η οποία κλήθηκε από την υπεράσπιση ως μάρτυρας. Καθώς όμως δεν παρέστη στη δίκη, το δικαστήριο ζήτησε τη βίαιη προσαγωγή της αλλά όπως υποστήριξε η πλευρά της υπεράσπισης, κρυβόταν. Τελικά η γυναίκα εντοπίστηκε και προσήχθη στο δικαστήριο ενώ αναμένεται να καταθέσει.

Πηγή:athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Σκληρές εικόνες: Η στιγμή που οι πυροσβέστες βγάζουν από το κατάστημα την νεκρή της έκρηξης! (photos)

Οδύνη: Αυτή ειναι η 42χρονη μητέρα που βρήκε τραγικό θάνατο από την έκρηξη στα Everest!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Νέα ραγδαία επιδείνωση με χιόνια από…» (Video)