ΦΡΙΚΗ: Ωθούσαν υιοθετημένο κορίτσι στην πορνεία, έγινε μάνα και της πούλησαν το βρέφος! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες...

ΦΡΙΚΗ: Ωθούσαν υιοθετημένο κορίτσι στην πορνεία, έγινε μάνα και της πούλησαν το βρέφος! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες...
Σε τρεις συλλήψεις γυναικών οδηγήθηκε χθες η Αστυνομία στη Λευκωσία για υπόθεση που αφορά εμπορία με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση μιας 33χρονης από τη Ρουμανία.

Μεταξύ των 3 υπόπτων που συνελήφθησαν είναι και η θεία της γυναίκας, ενώ δύο ακόμη άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση αναζητούνται.

Οι τρεις ανακρινόμενες προφορικά αρνούνται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση, χωρίς να αρνούνται ωστόσο ότι γνωρίζουν την 33χρονη Ρουμάνα.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν το 2014 και το 2015 στη Ρουμανία και την Κύπρο και οι τρεις γυναίκες που κατηγορούνται είναι επίσης από τη Ρουμανία.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα 8μερης κράτησης τους για αδικήματα που αφορούν την εμπορία ενήλικων προσώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση, της μαστροπείας και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με τον “Φιλελεύθερο” η 33χρονη γυναίκα έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, εκ των οποίων το ένα το έδωσε για υιοθεσία στην Κύπρο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Όταν η 33χρονη Ρουμάνα σταμάτησε να εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα, ως όφειλε, στον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβηττού γιατί είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο να αναζητεί πελάτες, ερωτώμενη, ανέφερε ότι φοβόταν να παρουσιαστεί στο Τμήμα γιατί την παρακολουθούσαν οι ομοεθνείς κοπέλες που την εξωθούσαν στην πορνεία, επειδή θεωρούσαν ότι κάθε φορά που παρουσιαζόταν στο Τμήμα εκείνη πήγαινε για να τις καταγγέλλει.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η 33χρονη είναι θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης κι έτσι τέθηκε υπό την προστασία του Γραφείου Ευημερίας.

Το δράμα της 33χρονης και η υιοθεσία

Στην κατάθεση που έδωσε η 33χρονη Ρουμάνα, μετά και τη διαπίστωση από την Αστυνομία ότι αποτελεί θύμα εκμετάλλευσης, άρχισε να ξεδιπλώνεται το κουβάρι της δραματικής της ιστορίας.

Όταν η 33χρονη γυναίκα ήταν 2 ετών δόθηκε για υιοθεσία από τους γονείς της και στα 17 της οι θετοί της γονείς δεν είχαν πια την οικονομική δυνατότητα για να τη συντηρούν, έτσι η νεαρή τότε Ρουμάνα αναγκάστηκε να σταματήσει το σχολείο και να πάει να εργαστεί ως καθαρίστρια για να βγάλει τα προς το ζην.

Όταν η Ρουμάνα έγινε 19 ετών έμεινε έγκυος και ο πατέρας της κόρης της, την χτυπούσε και την έδιωχνε από το σπίτι. Τότε η νεαρή γυναίκα αναγκάστηκε να εργάζεται για να μεγαλώνει μόνη της την κόρη της, που σήμερα βρίσκεται στη Ρουμανία, μιας και οι θετοί της γονείς είχαν πεθάνει και δεν είχε κανέναν για να τη βοηθήσει.

Κάποια στιγμή η ζωής της την οδήγησε στη Γερμανία, όπου κάποιοι της είπαν πως θα έβρισκε μια καλή εργασία για να τα βγάλει πέρα.

Δείτε ακόμη: Κτήνος: Αυτός είναι ο ξεφτίλας – ιδιοκτήτης κυλικείου που ασελγούσε σε μαθήτριες! Μπείτε δείτε τον…

Όμως η ζωή της έδειξε για άλλη μια φορά το σκληρό της πρόσωπο και η υποτιθέμενη τελικά καλή δουλειά ήταν το να εργάζεται σε κλαμπ ικανοποιώντας σεξουαλικά τους πελάτες. Μάλιστα, από τα χρήματα που κέρδιζε τα μισά τα καρπωνόταν ομοεθνής της.

Μετά από όλα αυτά η γυναίκα αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Ρουμανία, όπου η θεία της τη διαβεβαίωσε ότι θα της έβρισκε μια καλύτερη δουλειά, αυτή τη φορά στην Κύπρο.

Ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο η Ρουμάνα έφτασε τον Ιούνιο του 2014 στο νησί μαζί με ομοεθνείς της που είχαν βλέψεις για σεξουαλική της εκμετάλλευση.

Να σημειώσουμε ότι η γυναίκα ήταν έγκυος για δεύτερη φορά κι οι ύποπτες την έπεισαν να μείνει στην Κύπρο προκειμένου να γεννήσει το μωρό, ώστε στη συνέχεια να το δώσουν για υιοθεσία, μιας και η ίδια αδυνατούσε να το μεγαλώσει σωστά.

Η γυναίκα που ανέλαβε την υιοθεσία της Ρουμάνας της βρήκε κατοικία για να μένει και της έδινε 20 ευρώ κάθε δύο μέρες μέχρι να γεννήσει. Κάποια στιγμή αργότερα, στην Κύπρο εμφανίστηκε και η θεία της 33χρονης για να μείνει μαζί της, η οποία μάλιστα την προέτρεψε να ζητήσει περισσότερα λεφτά από τη γυναίκα που την συντηρούσε.

Τον Οκτώβριο του 2014, η 33χρονη γέννησε το μωρό της και από τότε δεν το ξαναείδε. Πήρε 4.000 ευρώ από την υιοθεσία του βρέφους, τα οποία χρήματα τελικά τα καρπώθηκε η θεία της. Στη συνέχεια η θεία και η μία από της ύποπτες ανάγκασαν δια της βίας την 33χρονη να βγει στην πορνεία και την κακομεταχειρίζονταν.

Η 33χρονη Ρουμάνα σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, φοβόταν πάρα πολύ τη θεία της και δήλωσε ότι δεν μπορούσε να φύγει από την Κύπρο μιας και δεν είχε την ταυτότητά της, ούτε όμως και εμπιστοσύνη σε κάποιον για να τη βοηθήσει να ξεφύγει από την όλη κατάσταση.

Αργότερα, η θεία της 33χρονης επέστρεψε στη Ρουμανία και άφησε στη θέση της μια άλλη ομοεθνή της με σκοπό να την ελέγχει και το κακό να συνεχίζει να υφίσταται για εκείνη.

Σήμερα η Αστυνομία και μετά τις συλλήψεις που αναφέραμε πιο πάνω ερευνά την υπόθεση, η οποία βρίσκεται ακόμη στο αρχικό στάδιο διερεύνησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το δράμα του 7χρονου Βαγγέλη: Είχε το θάρρος να μιλήσει και να σωθεί!



πηγη: newsit