Φρίκη στην Πάτρα: Χτύπησαν κι έκαψαν το επτά μηνών κοριτσάκι τους

Φρίκη στην Πάτρα: Χτύπησαν κι έκαψαν το επτά μηνών κοριτσάκι τους
Οι ίδιοι οι... γονείς προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο άτυχο βρέφος και στη συνέχεια το πήγαν οι ίδιοι στο νοσοκομείο - Τι αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της τραγωδίας πίσω από τη μεταφορά ενός βρέφους μόλις επτά μηνών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών. διαβάστε παρακάτω...

Οπως ακαλύφθηκε, οι δύο γονείς μετέφεραν το μωράκι στο νοσοκομείο, το βράδυ του Σαββάτου, αφού πρώτα το είχαν χτυπήσει και το είχαν κάψει, μέσα στο ισόγειο σπίτι στο οποίο μένουν.

Το επτά μηνών βρέφος στη συνέχεια διεκομήσθη στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών - Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο.

Ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας


Συνελήφθησαν, χθες (Κυριακή) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άντρας - γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα, προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών - Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο.

Πηγή: thebest, patrastimes

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κρήτη: Νεκρός Βρετανός τουρίστας μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Φρικτό τροχαίο στην Κύμη: Το «τελευταίο αντίο» σήμερα η 26χρονη Κατερίνα!

Φρικτό τροχαίο στην Κύμη: Εκτός κινδύνου οδηγός και συνοδηγός!