Φρίκη: Συνελήφθη γιατρός στην Θεσσαλονίκη που ερωτοτροπούσε στην 4χρονη κόρη του!

Φρίκη: Συνελήφθη γιατρός στην Θεσσαλονίκη που ερωτοτροπούσε στην 4χρονη κόρη του!
Στη σύλληψη ενός 39χρονου γιατρού παθολόγου, που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του, η οποία είναι ηλικίας κάτω των 10 ετών, προχώρησαν χθες στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δυνάμει σχετικού Εντάλματος Σύλληψης του 1ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης.

Οι κατηγορίες
Ο 39χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης της πράξης από οικείο.

Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.



Τον κατήγγειλαν πρώην σύζυγος και πεθερά
Είχε προηγηθεί καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του 39χρονου και της μητέρας της στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς ασελγούσε στην 4χρονη κατ' εξακολούθηση...

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, το κοριτσάκι έχει ήδη εξεταστεί από ψυχολόγο ο οποίος έκρινε ότι έχουν ισχύ τα λεγόμενά της.



Είχε και ναρκωτικά...
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια του γιατρού στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και πλήθος κουτιών φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επίσης, βρέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, 2 κεντρικές μονάδες, εξωτερικός σκληρός δίσκος, φορητό μέσο αποθήκευσης δεδομένων, 16 κάρτες μνήμης και κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και τη Δευτέρα θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Διαβάστε και φρίξτε! Τι δήλωσε ο πα-τέρας που βίαζε την κόρη του: «Λιγότερες από 30 φορές την βίασα…»


Σοκ στην Ηλεία: Άνοιξαν το φέρετρο του νεκρού στην κηδεία και άρχιζαν να… ουρλιάζουν με αυτό που αντίκρισαν!


Οδύνη: Πέθανε, εντελώς ξαφνικά, ο πιο περιζήτητος εργένης της ελληνικής showbiz!


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Αντωνία Καλλιμούκου: Νέος άντρας στη ζωή της – Οι διακοπές και η διεκδίκηση!


Έκπληξη! Αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια μας δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα!


Λιώσαμε! Τα παιδιά του Σάκη Ρουβά στο X-Factor και η δημόσια αφιέρωση!