Φρικιαστικό έγκλημα πάθους: 16χρονος δολοφόνησε άγρια τον αντίζηλό του και χάρισε το κεφάλι στην κοπέλα του! (photos)

Φρικιαστικό έγκλημα πάθους: 16χρονος δολοφόνησε άγρια τον αντίζηλό του και χάρισε το κεφάλι στην κοπέλα του! (photos)
Ο νεαρός όχι μόνο σκότωσε τον 19χρονο ερωτικό του αντίζηλο αλλά στη συνέχεια έκοψε και το κεφάλι του για να το χαρίσει στην κοπέλα του, ως μία Σαλώμη.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο 16χρονος kick-boxer Νικίτα Ρασκαζόβ ζήτησε από τον 19χρονο Αρτιόμ Σουστόβ να τον συναντήσει ένα πάρκο ανατολικά της πόλης Κομσομόλσκ-να-Αμούρε προκειμένου να του ζητήσει τον λόγο επειδή είχε κάνει σεξ με την κοπέλα του σε ένα πάρτι. Εκεί, οι δύο νεαροί ενεπλάκησαν σε έντονη λογομαχία, με τον 16χρονο να ισχυρίζεται ότι ο 19χρονος βίασε την κοπέλα εκμεταλλευόμενος το μεθύσι της και τον αντίζηλό του να απαντά ότι η νεαρή τον φλέρταρε και εκείνος δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

russialover1

Σύντομα οι δύο νέοι πιάστηκαν στα χέρια και ο 16χρονος δράστης έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο από το σακίδιό του και κατάφερε δύο χτυπήματα στον αντίζηλό του, ένα στην πλάτη και ένα στην κοιλιά. Στη συνέχεια, ενώ ο Σουστόβ ήταν ακόμα ζωντανός, ο έφηβος του έκοψε το κεφάλι – το οποίο στη συνέχεια έβαλε σε μια σακούλα και πήρε μαζί του στο σακίδιό του – και έκρυψε πρόχειρα το πτώμα του σε μια γωνιά του πάρκου.

russialover2

Κατόπιν, σαν να μην είχε γίνει τίποτα ο 16χρονος πήγε σπίτι, άλλαξε ρούχα και κοιμήθηκε σαν να μη συνέβη τίποτα. Την επόμενη μέρα, αναφέρουν οι τοπικές εφημερίδα, ο νεαρός έσπευσε να επισκεφθεί την αγαπημένη του για να της χαρίσει το «τρόπαιο» της φρικιαστικής του πράξης, αποδεικνύοντας με αυτόν τον μακάβριο τρόπο την αγάπη του.

russialover3

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τρομοκρατημένη κοπέλα κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ο νεαρός ομολόγησε λίγες ώρες αργότερα.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σπαραγμός στην κηδεία της Ασπασίας που σκοτώθηκε ενώ άπλωνε ρούχα! Τραγικές φιγούρες οι γονείς της!


Μεγάλη ανατροπή στην αυτοκτονία του 17χρονου! Τι βρήκαν στο laptop;


Συγκλονίζουν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Η πρωτοβουλία που πήραν και άφησαν τους πάντες άναυδους! (Video)