Φρικτό τροχαίο στην Κύμη: Αυτός ήταν ο μοιραίος οδηγός και αρραβωνιαστικός της 26χρονης Κατερίνας που βρήκε τραγικό θάνατο! (photos)

Φρικτό τροχαίο στην Κύμη: Αυτός ήταν ο μοιραίος οδηγός και αρραβωνιαστικός της 26χρονης Κατερίνας που βρήκε τραγικό θάνατο! (photos)
Σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Χρήστου Καραβά που οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, το «μαύρο» πρωινό του Σαββάτου (22-07-2017), το οποίο για άγνωστο λόγο εως τώρα, εξετράπη της πορείας του στο παραλιακό δρόμο της Κύμης και ανετράπη εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει στην ακτή της θάλασσας και να χάσουν την ζωή τους τα τρία ατόμα που κάθονταν στα πίσω καθίσματα.



Η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά, ο 30χρονος Γιάννη Κατσής και ο 38χρονος Τάκης Καρατζής. Από θαύμα σώθηκε και είναι σε καλή κατάσταση ο συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης, ηλικίας 31 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος αρραβωνιαστικός της αδικοχαμένης Κατερίνας Χαραμάρα, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο «Metropolitan».



Ο Χρήστος Καραβάς που διατηρεί το ξενοδοχείο «Αρχοντικό Κύμης» μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ωστόσο με ευθύνη της οικογένειας του, μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο «Metropolitan», όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή αλλά βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση από τους γιατρούς.

Στο νοσοκομείο Χαλκίδας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος.

Κόρη του δημοτικού συμβούλου της Πύλου Νέστορος, η μελαχρινή 26χρονη κοπέλα σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και το 2015 πήρε το πτυχίο της. Στην Πάτρα γνωρίστηκε και με τον σύντροφό της και για χάρη του μετακόμισε στην Κύμη. Ετοιμάζονταν μάλιστα να παντρευτούν σύντομα. Οσοι τους ήξεραν μιλούν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, ιδιαίτερα δεμένο που έκανε πλάνα για το κοινό του μέλλον. Δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια.



Πώς έγινε το τροχαίο

Το tvstar.gr αναφέρει ότι το δυστύχημα, σύμφωνα με εκτιμήσεις πρέπει να έγινε στο μεσοδιάστημα από 7.30 μέχρι τις 8.00 το πρωί του Σαββάτου. Το τζιπ ερχόταν από Αλιβέρι με προορισμό την Κύμη, όταν στην ευθεία του κεντρικού παραλιακού δρόμου εξετράπη, χτύπησε στο τσιμεντένιο κράσπεδο, αναποδογύρισε και σύρθηκε πάνω του για 20 περίπου μέτρα. Έπειτα έπεσε από ύψος 4μέτρων στην παραλία. Οι πρώτοι που έφτασαν, Πολιτική Προστασία του δήμου, Πυροσβεστική, Αστυνομία και Λιμενικό, αντίκρισαν την κοπέλα έξω από το αυτοκίνητο και να επιπλέει νεκρή στα κύματα, τους δύο άντρες που καθόντουσαν πίσω μαζί της, καταπλακωμένους από την οροφή και τις σιδεριές του τζιπ, και τον οδηγό με τον συνοδηγό σε κατάσταση σοκ.

Πάτρα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της ιατροδικαστή – Οι γονείς έκαιγαν το μωρό με πυρακτωμένο αντικείμενο

Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Σκάνδαλο μεγατόνων – Διώχνουν από την χώρα τα παιδιά της κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον γιατρό!

Απίστευτο τροχαίο στην Θεσσαλονίκη: Έβλεπαν το Παρτιζάν – Ολυμπιακός και αυτοκίνητο προσγειώθηκε πάνω τους! (video)