Η 13χρονη Σοφία είχε φύγει από το σπίτι με τις πυτζάμες της. Η έκκληση της μητέρας της είχε προκαλέσει πανελλήνιο ενδιαφέρον για την υπόθεση…Η περιπέτεια της 13χρονης Σοφίας, έληξε το πρωί δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η ανήλικη βρέθηκε στην περιοχή της Κυψέλης και είναι πλέον ασφαλής και καλά στην υγεία της. Είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, το μεσημέρι της 30ης Αυγούστου. Μέσα από την εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου η μητέρα της είχε δηλώσει ότι ανησυχεί για την ασφάλεια της κόρης της, η οποία εκτιμούσε πως έφυγε από το χωριό με έναν 20χρονο άνδρα…

Μετά την ευχάριστη εξέλιξη, το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: Η ζωή κάθε παιδιού είναι πολύτιμη και οφείλουμε να κινητοποιούμαστε άμεσα και να δείχνουμε το ενδιαφέρον μας και την ευαισθησία μας, όταν τίθεται σε κίνδυνο, χωρίς διακρίσεις ή προκαταλήψεις. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα, καθώς από εκεί ενημερώθηκε ο πατέρας της Σοφίας για τη λειτουργία της «Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» και παροτρύνθηκε να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας καθώς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ο επίσημος πιστοποιημένος φορέας για τη διαχείριση εξαφανίσεων ανηλίκων στην Ελλάδα.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις Αστυνομικές Αρχές για την άμεση κινητοποίηση τους, καθώς επίσης και τον κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε ιδιαίτερα σε σχέση με τον κίνδυνο που διέτρεχε η Σοφία, μακριά από την οικογένειά της».

newsit

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Ζαρίφη! Το μήνυμα για τον Alpha που συγκλόνισε τους πάντες: «Θα έχω να ζήσω;»

Η ώρα της αλήθειας! Το κορμί της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς ίχνος ρετούς!

Το νέο ξέσπασμα και η απρόβλεπτη κίνηση της μητέρας του Παντελίδη: «Δεν σεβάστηκαν οι άπληστοι γι’αυτό…»

Τα καλύτερα μας σήμερα;

Αποκάλυψη! Πάμε για συγχωνεύσεις καναλιών! Ποια κανάλια θα ενωθούν;

Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα: Οι όψεις που θα δυσκολέψουν τα ζώδια το τριήμερο

Τα μεγάλα ονόματα & πρότζεκτ των σταθμών που δεν πήραν άδεια

loading...