Τα «γιατί» του φονικού συνεχίζουν να βασανίζουν την οικογένεια του αδικοχαμένου Τάσου.

Η γιαγιά του Ζωή Νάτσου, φανερά συγκινημένη μίλησε στο «protothema.gr» και επισήμανε τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται όλη η οικογένεια.

Η ηλικιωμένη γυναίκα υποστηρίζει πως το σήμερα και το αύριο θα είναι «μαύρο», αφού ο Τάσος ήταν από τα πλέον αγαπημένα παιδιά.

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Η νύφη μου, η μαμά του παιδιού είναι ράκος. Προσπαθούμε να τη συνεφέρουμε και δεν μπορούμε. Μεγάλο κακό μας βρήκε. Είμαστε συνέχεια σε επαφή με το δικηγόρο μας. Και βέβαια θα κινηθούμε νομικά από τη στιγμή που ακούγεται ότι το δικό μας το παιδάκι ο Τασουλης ασκούσε «μπουλινγκ» στο άλλο που το βάζαμε μέσα στο σπίτι μας. Έρχονται τα αδερφάκια του από το σχολείο και θρηνούμε. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο, είμαι χάλια. Μιλήστε με το δικηγόρο μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια αναμένεται να προχωρήσει σε όλες τις νομικές πράξεις προκειμένου να δικαιωθεί η ψυχή του Τασου.

Η απόφαση των δικαστικών αρχών να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ανήλικος δράστης της δολοφονίας έχει αναστατώσει την οικογένεια του άτυχου παιδιού.

Σε νέες του δηλώσεις ο θείος του Τάσου, Αντώνης Ευσταθιάδης, ξέσπασε και σχολιάζοντας την δικαστική απόφαση είπε: «Το δικό μας το παιδί είναι στο χώμα και το άλλο είναι ελεύθερο και να έρθει εδώ τι θα το κάνουμε; Θα γίνουμε κι εμείς δολοφόνοι;».

«Είναι δίκαιο πράγμα; Υπάρχει και θεός και βλέπει», είπε ακόμη, αδυνατώντας να πιστέψει πως ο δράστης της δολοφονίας κυκλοφορεί ελεύθερος.

Θα κινηθεί νομικά η οικογένεια

Στο πλαίσιο αυτό, πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια του 14χρονου θύματος σχεδιάζει να κινηθεί νομικά εναντίον της οικογένειας του συνομηλίκου του, ενώ, έχει ζητήσει να γίνει αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος.

«Bullying το δικό μας το παιδί που το έκανε παρέα;»

Όπως έγινε επίσης γνωστό χθες, οι γονείς του θύματος έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρο μετά και όσα ακούστηκαν από την πλευρά του θύτη. Η οικογένεια εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένη αφού ο 14χρονος που έδωσε τέλος στη ζωή του γιου τους είχε φιλοξενηθεί αρκετές φορές στο σπίτι τους, παίζοντας με τον άτυχο Τάσο, γι’ αυτό και διαψεύδουν κάθε αναφορά περί bullying.

«Bullying το δικό μας το παιδί που το έκανε παρέα; Που δεν το έκανε κανένα άλλο παιδί. Ο φόβος και ο τρόμος του σχολείου ήταν. Το δικό μας παιδί ήταν 1,50 κι εκείνος ήταν ένας γορίλας», διερωτήθηκε ακόμη ο θείος του Τάσου.

Πηγή: athensmagazine.gr 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δολοφονία 14χρονου: Η δασκάλα του χωριού δίνει στεγνά τον δράστη! «Ήταν ένας…» (VIDEO)

Η μεγάλη απόφαση της οικογένειας του μικρού Τάσου! Τι θα κάνει μέσα στις επόμενες ώρες;

«Το παιδί μας είναι στο χώμα και το άλλο είναι ελεύθερο»: Η οικογένεια του 14χρονου Τάσου ξεσπάει

loading...