Υπήρξε ένας επιτυχημένος κινηματογραφιστής και στην συνέχεια ασχολήθηκε με τα χρηματιστηριακά.

Η τελευταία ενασχόληση του 72χρονου δεν είχε την επιτυχία που ήθελε με αποτέλεσμα να μείνει στον δρόμο.

Στις 19 Απριλίου ένας καλός του φίλος δικηγόρος τον συνόδευσε στο Γηροκομείο Αθηνώνκαι παρακάλεσε τους υπεύθυνους να τον φιλοξενήσουν για να έχει ένα πιάτο φαγητό, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με τον Αλκίνοο Μπουνιά, ο 72χρονος άνδρας, εχθές, έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο δωμάτιό του με μια καραμπίνα που πήρε μαζί του κρυφά, ενώ κανείς δεν άκουσε τον πυροβολισμό. Τον Αντώνη Μ. βρήκε νεκρό η υπάλληλος όταν του πήγε το πρωινό του.

«Δεν ήταν μόνιμος τρόφιμος. Τον φιλοξενούσαμε και προσπαθούσαμε να τον βοηθήσουμε. Του είχαμε νοικιάσει ένα σπιτάκι για να μείνει. Μάλιστα, το έφτιαχνε και σε λίγες μέρες θα πήγαινε εκεί» αποκάλυψε ο πρόεδρος του Γηροκομείου.

Στα προσωπικά αντικείμενα του άτυχου άνδρα βρέθηκε ένα σημείωμα το οποίο έγραφε: «Σας παρακαλώ, μην το πείτε στην κόρη μου» ενώ είχε γράψει κάποια ονόματα και τηλέφωνα προφανώς φίλων του».

«Ήταν ένας αξιοπρεπής άνθρωπος. Όταν ήταν παραγωγός- κινηματογραφιστής, όλα του πήγαιναν καλά. Είχε ένα υπέροχο σπίτι, μια καλή ζωή», ενώ προσπαθούσε να κλείσει μια δουλειά με το Δημόσιο και μάζευε τα απαραίτητα έγγραφα.

Τέλος, στο Γηροκομείο μετέβη κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας-Πρόνοιας έτσι ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες φιλοξενίας του αυτόχειρα.

Πηγή: athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 14χρονου Τάσου: Τι ετοιμάζουν οι γονείς του θύματος;

Συνταρακτικές εξελίξεις στην δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου: Η μαρτυρία της ξανθιάς γυναίκας για την επίθεση από φαλακρό άντρα!

Τους άκουσε να βιάζουν και να σκοτώνουν την γυναίκα του και να καίνε ζωντανές τις κόρες του!

loading...