Πανικός επικρατεί τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής η είδηση πως άνανδροι προσπαθούν να αρπάξουν παιδιά.

Η σπείρα δρα κυρίως σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής, όπως η Ραφήνα, η Νέα Μάρκη και ο Μαραθώνας! Όπως αναφέρει το irafina.gr τις τελευταίες μέρες οι δράστες δρουν σε παιδικές χαρές όπου στήνουν καρτέρι και περιμένουν την παραμικρή αδράνεια του γονέα για να «χτυπήσουν» τον στόχο τους!

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, όταν γύρω στις 6 σε παιδική χαρά του Μαραθώνα ένα αυτοκίνητο χρώματος ασημί παρακολουθούσε διακριτικά τα παιδάκια που έπαιζαν.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας άνδρας και μια γυναίκα ελληνικής καταγωγής.

Μόλις εντόπισαν κάποια παιδιά που δεν είχαν συνοδό μαζί τους, ήταν μόνα τους δηλαδή κατέβηκε η κοπέλα από το αυτοκίνητο, τα πλησίασε, τους μίλαγε για να πιάσει «φιλίες» μαζί τους και κάποια στιγμή τους πρότεινε να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο. Εκείνα δεν ήθελαν, αντέδρασαν και παρότι επέμενε η άγνωστη κοπέλα να τους πάει με το ζόρι στο αυτοκίνητο, τα παιδιά έφυγαν τρέχοντας και πήγαν σπίτια τους.

Ειδοποιήθηκε από τους γονείς άμεσα η αστυνομία όπου άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν τάχιστα από την Νέα Μάκρη που ήταν εκείνη την ώρα στην περιοχή και άρχισαν το ψάξιμο. Μέχρι τις εννέα το βράδυ όμως που έψαχναν παντού δεν βρήκαν κάτι.

Συνέχισαν την ερευνά τους σήμερα το πρωί όμως και σε μια παιδική χαρά στη Νέα Mάκρη εντόπισαν το αυτοκίνητο με τον άνδρα και την γυναίκα να επιχειρούν να κάνουν το ίδιο πράγμα σε άλλα παιδάκια.

Τους συνέλαβαν και μέχρι αυτή την ώρα είναι στο αστυνομικό τμήμα όπου ανακρίνονται.

Αυτό που έγινε άμεσα αντιληπτό είναι ότι υπάρχουν σπείρες, όπου προσεγγίζουν παιδιά, τα οποία βρίσκονται σε παιδικές χαρές μόνα, χωρίς συνοδεία των γονιών τους.

Προσπαθούν να τα πείσουν να μπούνε στο αυτοκίνητο με σκοπό φυσικά να τα αρπάξουν.

Προσοχή λοιπόν στους γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά μόνα τους στις παιδικές χαρές. Εγκυμονεί κινδύνους.

Ευτυχώς στην προκειμένη περίπτωση που υπάρχει στην περιοχή η ομάδα ΔΙΑΣ, η οποία έδρασε αστραπιαία και χάρη στην επιμονή τους και στην διαρκή επαγρύπνησή τους έφθασαν στην σύλληψη του ζευγαριού και αποσόβησαν δυσάρεστες καταστάσεις.

Να γιατί λέμε πάντα ότι πρέπει πάση θυσία να μείνουν εδώ. Θα είναι εγκληματικό το να τους πάρουν.

Οι πολίτες νιώθουν σαφέστατα μεγαλύτερη ασφάλεια απλά και μόνο με την παρουσία τους. Πόσο μάλλον με τις πράξεις τους, που δείχνει πόσο υπερ-πολύτιμοι είναι.

athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θρίλερ: Ο γαμπρός σακάτεψε στο ξύλο νύφη και πεθερά την πρώτη νύχτα του γάμου!

SOS! Αρπάζουν παιδιά στην Ν.Μάκρη και στον Μαραθώνα! Πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι γονείς!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ