Η ώρα της αλήθειας: Η μάνα του Βαγγέλη Γιακουμάκη καταθέτει

Η ώρα της αλήθειας: Η μάνα του Βαγγέλη Γιακουμάκη καταθέτει
«Ζητάμε μόνο δικαιοσύνη για τον Βαγγέλη μας, να βρεθούν οι ένοχοι»!

Με τις καταθέσεις των γονιών του άτυχου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων που βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα μακριά από τη σχολή στην οποία φοιτούσε, κλείνει όπως φαίνεται ο φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης, σύμφωνα με το zappit.gr. Ο νεαρός Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε βρεθεί νεκρός σε ένα χαντάκι, έπειτα από πολλές μέρες έρευνας. Η πρωτοφανής αυτή υπόθεση απασχόλησε ακόμα και τα διεθνή ΜΜΕ, καθώς ήταν η πρώτη φορά που είχε τόσο τραγική κατάληξη το συνεχές bullying που δεχόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Βαγγέλης από συμφοιτητές του.

gak1

«Ο Βαγγέλης είναι ακόμα ζωντανός στις καρδιές μας. Μπορεί να έχει φύγει, αλλά είναι σαν να είναι μαζί μας καθημερινά», λέει στην εφημερίδα Freddo και τον Στρατή Λημνιό η μητέρα του. «Μας λείπει ο Βαγγέλης. Η απουσία του είναι μεγάλη. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από το να αποδοθεί δικαιοσύνη και να βρεθούν οι ένοχοι. Η πληγή από την απώλεια του γιου μου δεν θα κλείσει ποτέ. Κάθε βράδυ είναι μαζί μου, μιλάμε ατελείωτες ώρες, βλέπω τις φωτογραφίες του κι έτσι αποκοιμιέμαι», αναφέρει.

AA

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:


Ξέχνα ότι ήξερες για το σχολείο: Αυτά αλλάζουν σε δημοτικά και γυμνάσια από τη νέα σχολική χρονιά!


Τι ισχυρίζεται ο άνθρωπος που πέταξε τον σκύλο από τον τρίτο όροφο;


Σοκ! Νεκρός άνδρας στον Ηλεκτρικό στην Ομόνοια – Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο τρένο


Τα καλύτερά μας σήμερα:


Σάπισαν στο ξύλο τον Άκη Τσοχατζόπουλο, μέσα στο κελί! Στιγμές σοκ με επικίνδυνο βαρυποινίτη! «Τι φωνάζεις μωρή πατσαβούρα»


Αυτό δεν το περιμέναμε! Δείτε με ποιον παρουσιαστή θα συνεργαστεί ο Γιώργος Λιάγκας!


Η νέα φωτογραφία της Νανάς Καραγιάννη από το νοσοκομείο που χαροποίησε τους πάντες – Τελείως διαφορετική η εικόνα της!