\"Η Ελευθερία ήθελε να μου...\" - Η μεγάλη αποκάλυψη του ξάδελφου της Αγραφιώτου που αλλάζει τα δεδομένα! (VIDEO)

\
Από τη Λάρνακα της Κύπρου όπου μένει, ο ξάδελφος της Ελευθερίας Αγραφιώτου, Χρήστος Κεκετσίδης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο τούνελ» και αποκάλυψε ότι του είχε εκμυστηρευτεί πως ήθελε να πουλήσει ένα ακίνητο και να μεταφέρει τα χρήματά της στην Κύπρο.

Ακόμα δε μπορεί να συνέλθει από το σοκ της είδησης της δολοφονίας της αγαπημένης του ξαδέλφης. Όπως είπε μιλούσαν συχνά στο τηλέφωνο. Η άτυχη γυναίκα του είχε ζητήσει να αγοράσει το μερίδιο του πατρικού σπιτιού της στη Λιβαδειά. Όπως του είχε εκμυστηρευτεί, είχε σκοπό να μεταφέρει τα χρήματα της στην Κύπρο. Ο ίδιος υποθέτει πως μπορεί μετά το θάνατο της μητέρας της να μετακόμιζε εκεί. Πιστεύει πως ο δράστης είχε οικονομικό κίνητρο και απευθύνει έκκληση στις Αρχές να μην σταματήσουν την έρευνα μέχρι να εξιχνιαστεί το άγριο αυτό έγκλημα.



«Είχαμε τακτικές συνομιλίες, ήθελε να μου πουλήσει το σπίτι. Είχε ανοίξει λογαριασμό εδώ. Μπορεί να ήθελε να πουλήσει μερικά ακίνητα ακόμα για να γλιτώσει τον ΕΝΦΙΑ και να έρθει εδώ. “Βρωμάει” πολύ το πράγμα. Η τελευταία φορά που μίλησα μαζί της ήταν στις 16 του μήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Πηγή: athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απίστευτες αποκαλύψεις: Λίγο πριν την δολοφονία της η Ελευθερία Αγραφιώτου είχε τσακωθεί άσχημα με…



«Μακάρι να μην έβλεπα να…»: Η συγκλονιστική αντίδραση της αδελφής του Βαγγέλη Γιακουμάκη μετά το βίντεο ντοκουμέντο



Απίστευτη τροπή- θρίλερ στην δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου!