Η απάντηση του πατέρα της μικρής Μαρίας - Ειρήνης για το αν συμμετέχουν σε αποκρυφιστικές τελετές

Η απάντηση του πατέρα της μικρής Μαρίας - Ειρήνης για το αν συμμετέχουν σε αποκρυφιστικές τελετές
Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την αναβολή της δίκης τους για την 6η Μαΐου οι γονείς της μικρής Μαρίας οι οποίοι αρνήθηκαν ότι παραμέλησαν το τρίχρονο κοριτσάκι τους.

newego_LARGE_t_1101_54671364_type13031«Χάσαμε το παιδί μέσα σε δυο λεπτά μέσα στα μάτια μας και αμέσως σηκώσαμε όλο τον κόσμο για έρευνες. 200 άνθρωποι συμμετείχαμε στις έρευνες, τέσσερα σκυλιά, ενώ εγώ ο ίδιος πήγα αμέσως στην αστυνομία και δήλωσα εξαφάνιση», είπε. Ο πατέρας υποστηρίζει τη γραμμή του παππού της οικογένειας ότι κάποιος άρπαξε το παιδί αφού όπως είπε δεν μπορεί να περπάτησε τέσσερα χιλιόμετρα μόνο του.

Οι γονείς ερωτήθηκαν επίμονα για το αν συμμετέχουν σε αποκρυφιστικές τελετές και το αρνήθηκαν κατηγορηματικά με τον πατέρα να λέει ότι «δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ μου και για τίποτα θα κάνω μηνύσεις όπου πρέπει».

«Αυτό που συνέβη σ’ αυτούς τους γονείς θα μπορούσε να συμβεί σε όλους μας. Για ένα λεπτό έχασαν τη Μαρία. Κινητοποιήθηκαν αμέσως πήγαν στην αστυνομία. Μαζεύτηκαν 200 άτομα και όργωσαν την περιοχή. Αποκλείεται να έφυγε μόνη της και να έκανε 4 χλμ., κάποιος την πήρε και την πήγε στο σημείο εκείνο. Οι γονείς είναι Χριστιανοί, ακολούθησαν και τον επιτάφιο», είπε από την πλευρά του ο συνήγορος του ζευγαριού, όπως αναφέρει το iefimerida..

Η εισαγγελέας πάντως δεν έχει δώσει το πράσινο φως για να βγει το παιδί από το Αγία Σοφία αφού αναμένει να ολοκληρωθεί ο φάκελος με τις παιδοψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες αλλά και το πόρισμα του κοινωνικού λειτουργού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«“Είδα μία ρομά να κατεβάζει το κοριτσάκι από ένα φορτηγάκι και να την…»! Η συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση της μικρής Μαρίας (VIDEO)



Αποκάλυψη: Τι αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη για το θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας;



«Η κόρη μου, μου είπε ότι…» -Συγκλονίζουν οι πρώτες δηλώσεις των γονιών της μικρής Μαρίας κατά την έξοδό τους από το δικαστήριο! (VIDEOS)



Η απίστευτη αποκάλυψη του Γιάννη Μπέζου: «Έφαγα όλα τα λεφτά μου σε…»