Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας Παράσχη! Τι ζήτησαν από τον κόσμο οι γονείς της Ντένιας;

Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας Παράσχη! Τι ζήτησαν από τον κόσμο οι γονείς της Ντένιας;
Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η Ντένια Παράσχη το κορίτσι από την Ζάκυνθο που πάσχει από την σπάνια μορφή του καρκίνου της καρδιάς, ξεκινάει το ταξίδι της ελπίδας για την Αμερική. Η ιστορία της κοπέλας και ο γολγοθάς της με της ασθένεια που βασανίζει εκείνη και την οικογένεια της, ευαισθητοποίησε όλο το πανελλήνιο και ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση που έκανε μέσα από το facebook για να συγκεντρωθεί ένα ποσό ώστε να μπορέσει η κοπέλα να ταξιδέψει για την Αμερική.

Ντένια Παράσχη: Το Υouweekly.gr στηρίζει έμπρακτα! Όλα μας τα διαφημιστικά έσοδα για τον μήνα Φεβρουάριο θα πάνε στο γλυκό κορίτσι απο την Ζάκυνθο!!!

Όπως έμαθαν οι δημοσιογράφοι του Youweekly.gr, πριν από λίγα λεπτά υπέγραψαν όλοι οι γιατροί του Ωνασείου και έδωσαν το πράσινο φως, μετά από αναμονή 24 ωρών, για να φύγει η Ντένια από την Ελλάδα και να ταξιδέψει ή με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ή σε ειδικά διαμορφωμένη θέση της εταιρείας Lufthansa, προκειμένου να φτάσει με ασφάλεια και σιγουριά στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης, όπου την περιμένουν οι γιατροί.

Η οικογένειά της με την σειρά τους μέσα από την σελίδα του facebook, ευχαρίστησαν τον κόσμο για την συμπαράστασή του και δήλωσαν χαρακτηριστικά:

"Είμαστε τόσο συγκινημένοι, όσο και έκπληκτοι με την αμεσότατη ανταπόκριση και στήριξή σας. Γι’ αυτό, θέλουμε να είμαστε έντιμοι απέναντι σε όλους εσάς που μας στηρίξατε. Το ποσό που έχετε μέχρι τώρα συγκεντρώσει πιστεύουμε ότι είναι προς το παρόν αρκετό για τη δαπάνη της νοσηλείας της Ντένιας. Γι’ αυτό θα σας παρακαλούσαμε να σταματήσετε να συνεισφέρετε οικονομικά από εδώ και πέρα. Τα έσοδα από τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη διοργανωθεί, θα παρακαλούσαμε να δοθούν για κάποιον άλλο καλό σκοπό. Το ακριβές ποσό που έχει συλλεγεί, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες (λόγω εμβασμάτων από το εξωτερικό), έτσι ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα. Αναμένουμε να διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα και ελπίζουμε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων σύντομα να βρεθούμε στη Βοστώνη. Οι λέξεις ίσως δεν αρκούν για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη μας απέναντι στον καθέναν από εσάς που βοήθησε να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα της Ντένιας.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Η οικογένεια Παράσχη και ο Σπύρος Ζαφειριάδης."

parasxi

Δείτε ακόμη: Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες της Ντένιας Παράσχη μόνο στο Youweekly.gr