Η οργή της μητέρα της μικρής Άννυς μέσα από την φυλακή - \"Σαν σήμερα έφυγε το παιδί μου...\"

Η οργή της μητέρα της μικρής Άννυς μέσα από την φυλακή - \
Η μητέρα της μικρής Άννυ μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μέσα από τις φυλακές και απάντησε στα όσα αναφέρει ο φίλος του άντρας της, ο Νικολάι δίνοντας τη δική της οπτική για τα πράγματα.
«Αυτές οι μέρες είναι λίγο δύσκολες για μένα. Αυτές τις μέρες έγινε ό,τι έγινε ένα χρόνο πίσω. Αυτές τις μέρες εγώ ήμουν στη Γερμανία. Πίστευα ότι είναι καλά, όμως αυτές τις μέρες κάναν ό,τι κάναν με το κορίτσι μου. Κάθε μέρα είναι δύσκολη, αλλά αυτές είναι λίγο περισσότερο.»

Για τη συνέντευξη που έδωσε η δικηγόρος του Νικολάι:
«Την είδα και μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Γιατί παρακολουθώ την εκπομπή σας, δεν το περίμενα, απλά έβλεπα την εκπομπή σας και ξαφνικά βλέπω την κυρία αυτή και χτυπιόμουν στον τοίχο από αυτά που άκουσα. Θα ήθελα να της κάνω εγώ κάποιες ερωτήσεις και να απαντήσει αλλά περιμένω το δικαστήριο βέβαια. Αφού ο γιος του δήμαρχου αγαπούσε τόσο πολύ το παιδί μου και παραπάνω από εμένα κιόλας, μπορούσε να πει και από τον πατέρα όμως δεν μπορούσε να αναφέρει και εμένα σε αυτό και ανοίγω παρένθεση εδώ και θέλω να πω ότι δεν ζει το παιδί μου και το έμαθα εγώ στις 4 Μαρτίου του 2015, την ημέρα που προφυλακίστηκα, μέχρι τότε έψαχνα να βρω το κοριτσάκι μου και βέβαια πίστευα ότι είναι ζωντανό.
Από τις 8-9 Απριλίου που έγινε ό,τι έγινε, μέχρι την ημέρα που μίλησα εγώ και ανέφερα το όνομα του Νικολάι, που ήταν αυτός; Πώς μπορούσε να κρύψει τέτοιο πράγμα; Δηλαδή αν μισούσε το παιδί μου τι θα έκανε; Αφού το αγαπούσε λέει...»

Για τους ισχυρισμούς της κυρίας Παναγοπούλου ότι εκείνος ήταν που το τάιζε: «Αυτό εώ δεν το έχω δει. Όλο το διάστημα που ήμουν εγώ εκεί δεν έχω δει τέτοιο πράγμα. Για 20 ημέρες αγαπούσε τόσο ένα παιδί και το αναφέρεις ότι το αγαπούσες πιο πολύ από εμένα, είπαμε... Εγώ έχω «πουλήσει» την ψυχή μου γι΄αυτό το παιδί, απλά με πείραξε όλο αυτό. »

Ήταν ο Νικολάι ένας άνθρωπος που πήγαινε συχνά στο σπίτι;
«Συχνά όχι, τον φιλοξενήσαμε γι΄ αυτό το διάστημα δηλαδή πόσο, λίγες μέρες μετά όταν ήρθα εγώ από τη Βουλγαρία με τη μικρή, δεν είχε που να μείνει, ήταν παιδικός τους φίλος (του Σάββα), δεν τον ήξερα σαν άνθρωπο, όχι ότι...

Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΟΚ στην Πάτρα: «Έβαλα το παιδί μου στην κατάψυξη για να…» – Η ανατριχιαστική ομολογία της μάνας!



Τραγωδία στα Μέγαρα: 45χρονη σκότωσε το 4χρονο ανηψάκι της και επιχείρησε να…



«Δεν θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό του»: Η θεία του Γιακουμάκη σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της…