Η Ντένια Παράσχη παντρεύτηκε τον καλό της, Σπύρο, μέσα στο νοσοκομείο -(Καταπληκτική είδηση!)

Η Ντένια Παράσχη παντρεύτηκε τον καλό της, Σπύρο, μέσα στο νοσοκομείο -(Καταπληκτική είδηση!)
Γνωρίζονται από παιδιά, ο Σπύρος είναι το στήριγμά της, ο άνθρωπός της, η ελπίδα και το μέλλον της! Είναι το παιδί εκείνο, που την έχει αγαπήσει παράφορα και που μαζί πριν από την φοβερή ασθένεια που την χτύπησε οραματιζόντουσαν ένα υπέροχο μέλλον, με ένα μικρό σπίτι και πολλά παιδιά.

Η Ντένια Παράσχη όταν γυρνούσε τα μάτια της μέσα στο Ωνάσειο, εκτός από τους γονείς της που λατρεύει, έβρισκε την ελπίδα και το κουράγιο στο βλέμμα του αρραβωνιαστικού της, Σπύρου. Τα δύο παιδιά απο την Ζάκυνθο, είναι αρραβωνιασμένα τα τελευταία 2 χρόνια και προσπαθούσαν μαζί να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα. Οι δημοσιογράφοι του Υouweekly.gr που ήταν οι μοναδικοί ρεπόρτερ που έκαναν πρωτόλειο ρεπορτάζ στο Ωνάσειο, έζησαν αυτή την μοναδική αγάπη των δυο παιδιών.

Καλά τα νέα για την Ντένια Παράσχη στην Βοστώνη!

Σήμερα το Youweekly.gr σας μεταφέρει μία είδηση, με κάθε επιφύλαξη αλλά με απεριόριστη τρυφερότητα και αγάπη. Τα δύο παιδιά συμφώνησαν να παντρευτούν άμεσα και αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και στο νοσοκομείο της Βοστώνης. Πριν όμως μπει η Ντένια στο αεροσκάφος της ελπιδας για την Βοστώνη, υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον Σπύρο κάτι που όχι μόνο δείχνει την ελπίδα της για ζωή, αλλά και την απεριόριστη αγάπη στον σύντροφο της.

Δείτε ακόμη: Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας Παράσχη! Τι ζήτησαν από τον κόσμο οι γονείς της Ντένιας;



Δείτε ακόμη: Ντένια Παράσχη: Η δημοσιογράφος του Youweekly.gr περιγράφει συγκλονιστικές στιγμές μέσα από το Ωνάσειο.