“Η Ρία θυσιάστηκε για μένα\": Μετά από καιρό ο σύντροφος της άτυχης Ρίας σπάει την σιωπή του!

“Η Ρία θυσιάστηκε για μένα\
Συγκίνηση και θλίψη προκαλούν τα λόγια του χορευτή και συντρόφου της Ρίας Σαλτάρη. Η κοπέλα πριν τρεις μήνες έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία και ο θάνατός της συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η άτυχη Ρία πέθανε προσπαθώντας να σώσει τον καλό της, που ακόμη και τώρα αρνείται να πιστέψει πως εκείνη δεν είναι πια στη ζωή.

“Έρχομαι στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να πηγαίνω στον τάφο της και να μιλάω μαζί της, μου λείπει η Ρία. Δεν θα μπορέσω ποτέ να ξεπεράσω το χαμό της”, αποκαλύπτει στη freddo και τον Στρατή Λιμνιό ο 30χρονος χορευτής Bozhidar Gugushev (Τεό) και προσθέτει: “Δεν έχω ζωή χωρίς τη Ρία. Μου λείπει, κάθε μέρα, κάθε βράδυ. Η Ρία θυσιάστηκε για εμένα. Εγώ έμεινα πίσω να ζω, ενώ εκείνη δεν ζει”.


Το περιστατικό που σόκαρε συνέβη πριν από τρεις μήνες στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι στη Βουλγαρία. Ήταν το βράδυ μετά την Ανάσταση, όταν ο χορευτής μπήκε στο μπάνιο για να κάνει ντους. Τότε τον χτύπησε το ρεύμα από τον ανοιχτό θερμοσίφωνα και άρχισε να φωνάζει. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Μόλις τον άκουσε η φοιτήτρια της Ιατρικής έτρεξε να τον βοηθήσει και την χτύπησε και αυτήν το ρεύμα. Ο χορευτής έπεσε για λίγο αναίσθητος και έπειτα συνήλθε, ενώ η κοπέλα δεν τα κατάφερε.

Ακολούθησε ένα θρίλερ με πολλά αναπάντητα ερωτήματα και την οικογένεια της κοπέλας να μην δέχεται το πόρισμα των ιατροδικαστών στη Βουλγαρία. Ακολούθησε και δεύτερη ιατροδικαστική έρευνα, που είχε όμως το ίδιο πόρισμα... η Ρία πέθανε από ηλεκτροπληξία, αφού την χτύπησε το ρεύμα μέσω του συντρόφου της.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Ο Λάτσιος είχε πέσει σε κατάθλιψη τότε…» – Απίστευτα αποκάλυψη από πασίγνωστη παρουσιάστρια!


«Στον στρατό ήμουν κάτι σαν “Η Αλίκη στο Ναυτικό”»: Ποιος Έλληνας ηθοποιός έκανε αυτή την δήλωση;


Απίστευτη καταγγελία για την Ρούλα Κορομηλά: «Η εκπομπή της ήταν ξεπατικωτούρα, αλλά δεν τολμούσε να το πει κανείς!»


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι δύο μάγειρες που διεκδικούν την θέση του Καλλίδη! Ποιον προτιμάτε εσείς;


Η όψη Σελήνης- Πλούτωνα βάζει σε τάξη τη σημερινή ημέρα- Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια


Τα λάθη που θα τον διώξουν μακριά- Δες τι δεν πρέπει να κάνεις σε μια σχέση