Οι υποψίες των γονιών της Ρίας και το ξέσπασμα του συντρόφου της - Τι αποκάλυψε για εκείνους

Οι υποψίες των γονιών της Ρίας και το ξέσπασμα του συντρόφου της - Τι αποκάλυψε για εκείνους
Είναι απεγνωσμένοι. Ο πόνος για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του παιδιού τους είναι αβάσταχτος. Όσο και αν νιώθουν πως οι δυνάμεις τους τους εγκαταλείπουν δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω. Και αυτό γιατί έδωσαν έναν όρκο. Πάνω από το άψυχο κορμί της κόρης τους Ρίας ορκίστηκαν να μάθουν όλη την αλήθεια και να απαντηθεί αυτό το "γιατί" που τους βασανίζει από την ημέρα που η 22χρονη φοιτήτρια Ιατρικής βρήκε τραγικό θάνατο όταν προσπάθησε να σώσει τον σύντροφό της Τεό από ηλεκτροπληξία, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε εκείνος στις Βουλγάρικες αρχές.

Ούτε να φανταστούν δεν μπορούσαν πως όταν αποχαιρετούσαν την Ρία για το ταξίδι της στη Βουλγαρία για τις γιορτές του Πάσχα θα ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπαν. Όσο όμως και να θέλουν να θρηνήσουν δεν μπορούν. Και αυτό γιατί πρέπει πρώτα να απαντηθούν συγκεκριμένα ερωτήματα που ως τώρα είναι αναπάντητα. "Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια", λένε στις Αρχές και δείχνουν αποφασισμένοι να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια γι΄αυτό. Οι γονείς της Ρίας δεν πείθονται.Πλέον δεν εμπιστεύονται κανέναν. Ακόμα και η κατάθεση του συντρόφου της Ρίας στις Βουλγάρικες Αρχές δεν τους πείθει. Δεν είναι τυχαίο πως ζήτησαν να γίνει ιατροδικαστική εξέταση και στην Ελλάδα με τα αποτελέσματα να τους γεμίζουν όλο και περισσότερες αμφιβολίες.



Το γεγονός μάλιστα πως ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης επιβεβαίωσε πως ο θάνατος επήλθε από ηλεκτροπληξία, τονίζοντας ωστόσο πως "από την εξέταση προέκυψαν και άλλα ευρήματα", τα οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει σεβόμενος την επιθυμία των γονιών της είναι κάτι που τους γεμίζει ερωτήματα. Τα κενά που υπάρχουν στη συγκεκριμένη υπόθεση - ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλος αυτόπτης μάρτυρας για να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα λέει ο σύντροφος του παιδιού τους- είναι κάτι που κάνει την απόγνωσή τους να χτυπά κόκκινο. "Πως προκλήθηκε η ηλεκτροπληξία;", "Τι ακριβώς συνέβη", είναι τα ερωτήματα που τους βασανίζουν. Αυτό μάλιστα που δεν μπορούν με τίποτα να καταλάβουν είναι πως είναι δυνατόν το ρεύμα να χτυπάει αρχικά τον φίλο της και τελικά να σκοτώνεται εκείνη και να σώζεται το πρώτο θύμα της ηλεκτροπληξίας. Το μόνο που θέλουν είναι η υπόθεση να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος.



Τραγική φιγούρα όλες αυτές τις μέρες είναι η μητέρα της 22χρονης, η οποία έχει μετατραπεί σε σκιά του εαυτού της. Η τραγική μητέρα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να πνίξει τους λυγμούς και τα αναφιλητά της μόνο και μόνο για να μάθει την αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι. Ξέρει πως διαφορετικά η ψυχή της δεν πρόκειται να ηρεμήσει ποτέ. Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr ο 30χρονος σύντροφός της Bozhidar Gugushev Τέο βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση αφού νιώθει πως όλοι τον κατηγορούν. Από τη μια καταλαβαίνει την οργή και τα εύλογα ερωτήματα των γονιών της Ρίας, όμως ο χορευτής δεν μπορεί να δεχτεί πως υπάρχουν υποψίες εναντίον του. "Γιατί με υποπτεύονται εγώ την αγαπούσα" φέρεται να λέει χωρίς να κρύβει το παράπονό του.

Όπως ισχυρίζεται τη Ρία την λάτρευε "Μου έσωσες τη ζωή. Ένα χρέος που δεν μπορώ να ξεπληρώσω. Σε ευχαριστώ μωρό μου, σε αγαπώ". Ωστόσο το γεγονός ότι οι γονείς της αρνούνται να δεχτούν τους αρχικούς ισχυρισμούς τους είναι κάτι που ενισχύει εκείνους που υποστηρίζουν πως οι σχέσεις των δυο πλευρών δεν ήταν ποτέ καλές. Το σίγουρο είναι πως αυτή η υπόθεση δεν πρόκειται να κλείσει εύκολα...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανατροπή σοκ με τον θάνατο – μυστήριο της 22χρονης Ρίας! Η αποκάλυψη του ιατροδικαστή έφερε τα πάνω – κάτω!



Ντοκουμέντο: Σε αυτό το σπίτι πέθανε η 22χρονη Ρία από την Αλεξανδρούπολη! (PHOTO)



«Είσαι τ’ άλλο μου μισό, χωρίς εσένα δεν μπορώ να ζήσω»! Οδύνη και σπαραγμός για την 22χρονη Ρία που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή